EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

23031

Bijdrager:

Jaar:

2009

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

321 Doornakkers-West

Straat:

Johannesburgstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Schoonmaakdag (2)

Beschrijving

Als dank voor de medewerking van de kleintjes was er na afloop voor hen een springkussen geplaatst midden op de Johannesburgstraat.


Geplaatst op

21-01-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 22-01-2010
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Dit is het deel van de Johannesburgstraat wat loopt vanaf de Paul Krugerlaan tot aan richting Rustenburgstraat/ Tafelbergstraat . Volgens mij kijk je op dit moment van de foto ook richting Paul Krugerlaan.


Datum: 22-01-2010
Naam: Opa Pierre  
img

Dit is dus het deel van Paul Krugerlaan naar St Josephlaan op dit moment kijk je dus richting de "goede" kant .......de St. Josephlaan dus en het springkussen staat hier voor de huisnummers 124- 127


Datum: 22-01-2010
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Erg bedankt opa Pierre. Ik verkeerde echt in de veronderstelling dat het de "andere" Johannesburgstraat was, zoals wij dat vroeger noemden. Ik word natuurlijk in verwarring gebracht omdat er tegenwoordig geen taxushagen meer in de voortuintjes staan, die er vroeger, evenals in de Stellenboschstraat, wel stonden. Dus als het goed is heeft vroeger rechts, helemaal op de hoek de familie Trommar gewoond?


Datum: 22-01-2010
Naam: Opa Pierre  
img

Hallo Marijke als jij het zegt zal het wel. Ik woon al 29 jaar daar waar dat kussen voor de deur staat maar de familie Trommar (naam zegt me niks) zal wel voor mijn tijd geweest zijn. Die taxus haag die heb ik er 29 jaar geleden meteen uitgehaald,
maar dat van die "andere" dat ken ik ja. Wij zeiden altijd, wij wonen in het '"goede" gedeelte van de straat ;)Op de foto zit ik rechtsonder en Kees Wijn, mijn overbuurman uit de speeltuin, ja die staat links.