EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

5387

Bijdrager:

Jaar:

1947

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

333 Muschberg, Geestenberg

Straat:

Hofstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Tongelre, St Martinusschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
De St. Martinusschool aan de Hofstraat. (3)

Beschrijving

Klas 6 uit 1947 met als onderwijzer dhr. Ketelaars. Ik ken nog diverse namen: Jef Coonen, Pierre Dam, Smits, v.d.Loo, v.Rooi, Liebregts, Stam, Schreurs, Verkuilen, Martens, Heijmans


Geplaatst op

15-08-2006

Reacties:

Datum: 23-09-2006
Naam: Manjo van Boxtel  
img

Ik herken Ketelaars niet, ik ken hem alleen als oudere man. maar alleen al aan de opgezette vogels weet ik zeker dat dit meester Ketelaars moet zijn. Hij was een groot natuurliefhebber en heeft dat niet alleen op zijn eigen kinderen, maar ook op zijn leerlingen overgebracht.


Datum: 19-10-2006
Naam: Willy van de Waterlaat  
img

In de rij rechts zit op de eerste bank re. Wim van de Biggelaar en li. Adje Wordragen. In de zelfde rij op de derde bank rechts zit broer Verkuilen. Op de vijfde bank rechts zit Jef Coone.De middelste rij zit op de eerste bank Tonny of Gerard van Tefelen. Op de derde bank re. zit Gerard of Tonny van Tefelen. Op de vierde bank li. zit volgens mij Kareltje Martens maar ik ben er niet helemaal zeker van. Op de vijfde bank recht zit Piet van Heeswijk. Op de laatste bank rechts zit Willy van de Waterlaat Aan meester Ketelaars hoef je niet te twijfelen hij is het voor 100%. Als iemand een persoon herkent zou het leuk zijn als wij weten waar hij zit zo krijgen wij misschien alle namen binnen.


Datum: 23-10-2006
Naam: Willy van de Waterlaat  
img

Volgens mij zitten op de tweede bank van de middelste rij links .... Beurskens en rechts naast hem ....Teunissen. De voornamen ben ik vergeten, ze woonden beide op de Urkhovenseweg. Ik wil er uitdrukkelijk bij zeggen dat ik er niet 100% zeker van ben.