EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

9919

Bijdrager:

Jaar:

1964

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

424 Mensfort

Straat:

Dr Berlagelaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen

Onderwerp 3.:

Van der Puttlyceum

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Van Der Puttlyceum, klas G3A, 1964.

Beschrijving

klasselerares: mw. Houtsma (klassieke talen). Achterste rij: 1e van L: ... van Nieuwenhof, 2e van L: Dione Nozza, 3e van L: Ted van Hees?, 2e van R: Herman Everaert. 2e Rij van achter: 1e van L: Jan Maas, 2e van L: René Bouman, 3e van L: Martien Kessels, 3e van R: Annelies Pellegrino, 1e van R: Rob van 't Hullenaar. 3e Rij van achteren: 2e van L: René Louwman, 1e van R: Ad Foolen. 2e Rij van voren: 3e rij L: Marijke Gondrie, 2e van R: Ad van de Laar, 1e van R: Frank Vos. Voorste rij: 3e van L: Helma van de Sommen, 3e van R: Hans Wilbrink, 1e van R: Henk Termeer.


Geplaatst op

05-03-2007

Reacties:

Datum: 31-03-2007
Naam: Jan Maas  
img

Leuk, deze foto. Heb ik lang niet gezien. ik herken ook niet iedereen meer, maar het is Kees van den Nieuwenhof, en het vraagteken bij Ted van Hees kan weg. Hij is het. Ik dacht dat Martien van Kessel heette, en ik zie ook Annie Derijck zitten (3e rij van achteren, 3e van rechts). Weet iemand of mw. Houtsma nog leeft en waar ze woont?
<<< Elly Houtsma heeft nog jaren lesgegeven op het Cobbenhagencollege in Tilburg en daar woont ze nog steeds (Peter) >>>


Datum: 23-04-2007
Naam: Jan Maas  
img

Nu ik er opnieuw naar kijk schiet me de naam Marilene van Buul te binnen. Was dat niet het meisje hier vooraan, eerste rij links? En is het meisje naast Annelies Pellegrino niet Netty Looman?


Datum: 24-04-2007
Naam: Ben Brekelmans  
img

Klopt Jan, links voor 1e rij is inderdaad Marilene van Buul, van de Woenselse Markt.


Datum: 26-04-2007
Naam: Herman Everard  
img

Alsof de tijd heeft stilgestaan. Ik zal eerst mijn naam corrigeren. Moet zijn Everard. Het was mijn laatste jaar op het van de Putt. Ook de vele bijlessen van mw Houtsma hebben mij niet kunnen redden. Ik krijg ook weer de beelden van het feest bij Marilene. Voor het eerst in mijn leven geschuifeld. In het donker.


Datum: 20-01-2008
Naam: Ad Foolen  
img

Links naast Marijke Gondrie (zij was jarenlang 'klassevertegenwoordigster' zit Carla Claassen. En een correctie: Hans Wilbrink moet zijn Ad Wilbrink. Dus drie Ad's in de klas: Van de Laar, Foolen en Wilbrink. Het meisje naast Ad Foolen is Agnes Groenendijk. Het meisje tussen Ad Wilbrink en Henk Termeer (voor rechts) kon geweldig tekenen: de beroemde strip over Odysseus in het Puttertje.