EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

9763

Bijdrager:

Jaar:

1971

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

722 Blaarthem

Straat:

Laagstraat

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Overige Personen

Onderwerp 3.:

Gestel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Personeel bv Wodij

Beschrijving

Deze foto is gemaakt op een feest dat jaarlijks werd gehouden onder het personeel van de bv Wodij op de Markt in het café van Cor Louwers aan de Laagstraat in Gestel. Oktober 1971. Hier zie je het overgrote deel van het horecapersoneel dat toen op de Markt werkte.


Geplaatst op

01-03-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 01-03-2007
Naam: Jan Snijders  
img

De foto is door mij ingestuurd (Jan Snijders). De mensen die ik van naam ken zal ik opnoemen: voorste rij hurkend, 2de van links mijn vrouw Gonnie, daarnaast Cor Louwers. Liggend Lenie Nuiten, daarachter haar man. In de derde rij staat Lutz, daarnaast de vrouw van Piet Suiker die mij met handen om de arm heeft, tussen ons in Piet Suiker. Naast mij dat koppie Bil Charlton, rechts boven Willie Maas met zijn Jannie en Jan Adams met zijn toenmalige vrouw. Geheel in het midden minachtend lachend Jan van Hirtum. Voor de verdere rest geloof ik het wel, kijk zelf maar allemaal goed of je nog anderen kent.


Datum: 11-08-2008
Naam: Jan Snijders  
img

Helaas zijn er al velen van deze foto overleden, o.a. meneer en mevrouw Nuyten, Cor Louwers, mevrouw Suiker.


Datum: 12-08-2016
Naam: Jack Werlotte  
img

Jan, waar is de tijd gebleven dat jij bij Carlton portier was? Ik kwam daar jaren regelmatig, ook tijdens het Cabaret der Onbekenden.,en heb daar zelf met mijn toenmalige vriendin eenmalig in de jury gezeten. Later kwam ik veel bij Hollywood, en ook daar was jij toen portier. Toen was mijn stapmaat Peer Luytelaar (Dikke Peer). Ook heb ik daar mijn vrouw leren kennen, waar ik inmiddels 35 jaar mee getrouwd ben.