EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7645

Bijdrager:

Jaar:

1965

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

721 Genderdal

Straat:

Mendelssohnlaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Gestel, St Servatiusschool / Bs Genderdal

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Lagere School Mendelssohnlaan

Beschrijving

Aan de oproep om meer foto's uit de 60'er jaren, voldoe ik graag! Klassefoto uit 1965 van de 5de en 6de klas lagere school uit de Mendelssohnlaan in het Genderdal. Enkele namen ken ik nog wel, maar moet diep graven na ruim 40 jaar! Woon al sinds 1971 in Noordwijk en kwam per toeval op deze site.


Geplaatst op

30-11-2006

Reacties:

Datum: 23-01-2008
Naam: Peter Manuel  
img

Op deze foto herken ik nog een aantal mensen zoals: Frans van Gent, Harrie Boerenkamp en Robbie Tweedy. Ik ben erg benieuwd hoe het nu met iedereen gaat. Zelf woon ik nog steeds in Eindhoven.


Datum: 13-04-2011
Naam: Frans Janssen  
img

Cas en Peter, leuk om deze foto nog eens te zien. Ik ben hem al kwijt sinds een verhuizing in de jaren tachtig. Wat is er van jullie geworden? Zelf ben ik docent Nederlands op Havo/VWO. Heb verder nog altijd contact met Albert van de Kruis. Ik woon al lang niet meer in Eindhoven, ik ben na mijn studie in Utrecht blijven hangen. Ik hoop dat jullie en anderen reageren. Voor de volledigheid; ik ben het blonde ventje op de tweede rij helemaal links, naast Peter. Of vergis ik me?


Datum: 25-04-2011
Naam: Cas van der Steen  
img

Frans, kom bij toeval weer eens op deze site en zie je opmerking. helaas kan ik je niet meer herinneren, sorry! Albert van de Kruis kan ik mij nog wel herinneren, maar dat is niet zo moeilijk, keken altijd erg op tegen zijn vader: een politieman! Wat er van mij is geworden? Ik ben in 1971 de verpleging ingegaan in Noordwijkerhout tot 1978, daarna 30 jaar in het "hotelwezen" en woon sinds 2008 in Spanje, lekker niets meer doen en elke dag genieten! Mijn familie woont (bijna) allemaal in en rond Eindhoven, ik kom 1 keer per jaar op de verjaardag van mijn moeder naar Nederland, verder heb ik er niets te zoeken. Ze komen allemaal heel graag hier naar toe! Frans, laat je antwoord maar horen! Groet, Cas


Datum: 18-08-2014
Naam: Juf Delmee  
img

Leerkracht heet Joop Saris.was van1964 tot1970 leerkracht in de eerste klas.