EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

6085

Bijdrager:

Jaar:

1972

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

721 Genderdal

Straat:

Mendelssohnlaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Gestel, St Servatiusschool / Bs Genderdal

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Basisschool Genderdal, 5e klas, hr. Wartenberg.

Beschrijving

Maart 1972 Staand: Marcel van Besouw, Henk Boons, Erik Hendrix, Paul ?, Freddie Geven, Albert Bender, Jolanthe Gerards, Wilma Bellaert, Ans Wentholt, Mattie Dapper, Olga Blijs, Els Bruijninckx, Paola Duffeus, Relinde de Boer. Zittend: André Grandpre Moliére, Rogier ?, Theo Bouwmans, Jeroen Cornelissen, Frans de Kort, Urwin van de Heijden, Piet van Hees, Peter Bakker, Jacky Dankers, Trudie van Dam, Rini van Deursen, Liesbeth Verbeek Geknield: Ronald van Gils, Rudi van den Broek, Sylvia Habraken, Antoine Aanraad, Harrie ?, Doortje van Doorn, Harrie Broers, Yvonne van de Berg, Yvonne van Engelen, Irma Ceulemans, Alphons van de Elsen. (de 1e en 2e klas staan hier ook op.


Geplaatst op

24-09-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 16-11-2006
Naam: Andre Granpre Moliere  
img

Grappig die klassefoto,
Hoe gaat het met je Piet? Had je je handschrift nog verbeterd... Ik denk dat je net zoals ik, een hang hebt naar die vervlogen tijden.


Datum: 23-11-2006
Naam: Jack Hendriks  
img

Hee Andre ....ik heb uren en uren met je gevoetbald op dat pleintje achter je ouderlijk huis. Daar woonde ook zo'n man die berucht was vanwege het ballen lek prikken; lachen dit ..
Ik herinner je nog erg goed! Groeten Jack Hendriks uit de Debussy straat.


Datum: 03-12-2006
Naam: Andre Granpre Moliere  
img

Hee Jack, ja ik kan je nog helemaal voor de geest halen.
Met die man die altijd onze ballen lek prikte, heb ik jaren terug nog contact gehad. Zoals hij toen was zijn wij nu ook, denk ik. Wij zullen ook wel geergerd raken wanneer onze auto of achterraam door een bal wordt geraakt.
De tijd is snel gegaan vind ik. Hoe is met Gerrie Dyks, daar trok jij toch vaak meer op?


Datum: 03-12-2006
Naam: Jack Hendriks  
img

Ik weet het niet, allemaal uit het oog verloren.


Datum: 05-12-2006
Naam: Piet van Hees  
img

Tijd voor een reunie? Nu nog een paar gekken die er de tijd in willen steken. Misschien moeten we eens beginnen met wat mailadressen te sprokkelen. Groetjes, Piet.

Datum: 30-12-2006
Naam: Piet van Hees  
img

Heren van E.I.B. die reunie die gaat er een keer van komen. Tot de komende zomer is het mij onmogelijk er enige tijd in te stoppen, maar ik heb op verschilende foto´s hier op E.I.B. al diverse reacties gehad. Ruim meer dan op schoolbank trouwens. Minder goed nieuws is dat er al minstens 2 mensen uit mijn klas niet meer leven. Ans Wentholt en Eric Hendrix zijn al geruime tijd dood. Willem van de Ven (toen Wilco) zoon van de radio en tv winkel wist dit te melden. Dat was schrikken. Maar toch leuk dat er informatie boven water komt.


Datum: 03-01-2007
Naam: Andre Granpre Moliere  
img

Wow, da's inderdaad schrikken zeg! Ik kan me Eric Hendrix en Ans Wentholt nog goed voor de geest halen. Weet iemand waaraan ze zijn gestorven?


Datum: 09-12-2009
Naam: Riny van Deursen  
img

Wat leuk die oude fotos'. Ik zou het ontzettend leuk vinden als er een reünie zou komen. We hebben laatst een reünie van het gemeenschapshuis in het Genderdal gehad en daar heb ik al een aantal mensen uit onze klas gezien. kei leuk. Laat me weten hoe of wat, ik doe wel mee. Groetjes, Riny van Deursen.


Datum: 16-12-2009
Naam: andre  
img

Leuk hè Riny, Wat een leuke tijd hè!? Piet van Hees was of is bezig met een reünie (dat woord moest ik echt opzoeken). Hij was op bezoek gekomen in Sittard en hij is gewoon niet veranderd. Ik ben al oud en grijs en hij is nog zo kwiek en levenslustig. Hij heeft er ook een website voor opgericht waarop je jezelf kan aanmelden. Ik zie je nog wel een keer. Groetjes.