EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

5921

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

423 Barrier

Straat:

St Philomenastraat

Onderwerp 1.:

Winkels / Winkelcentra

Onderwerp 2.:

Kapsalons

Onderwerp 3.:

Theo de Wit

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Herenkapsalon Theo de Wit.

Beschrijving

Onder meer bij foto 1283 wordt gesproken over kapper(s) de Wit in de St. Philomenastraat. En die bestaat nog steeds getuige deze foto. Met in de zaak een door een graffiti-kunstenaar beschilderde wand.


Geplaatst op

18-09-2006

Reacties:

Datum: 25-02-2008
Naam: F. Cremers  
img

Lekker je haren door 1 van de broers laten knippen. Altijd over het voetbal de ene was voor Philips en de andere voor Eindhoven. Op woensdagmiddag kinderkorting als ik me niet vergis en dan daarna een softijsje uit de muurautomaat van bakker Rooyakkers (Woensels Vlaaienhuis) voor een kwartje?


Datum: 14-08-2008
Naam: Harry van den Heuvel  
img

Het betreft de broers Theo en Leo de Wit, Theo runt nu nog steeds de zaak en is de PSV supporter. Leo doet al enkele jaren niets meer, is met pensioen, hij was degene die voor VV Eindhoven was en nu waarschijnlijk nog. Inderdaad Bakker Rooyakkers was in die tijd zowat de eerste in Eindhoven die met softijs uit de muur kwam, ik weet nog wel dat het altijd dringen was bij de automaat. Was trouwens lekker ijs.
Wat ook leuk was is dat de automaat nog te saboteren was, we hebben dikwijls genoeg ijsjes gegeten die voor niets waren.