EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

5167

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

724 Bennekel-Oost

Straat:

Bennekelstraat

Onderwerp 1.:

Winkels / Winkelcentra

Onderwerp 2.:

Antiek

Onderwerp 3.:

Wim van Vugt

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Oudere antiekwinkel van W.v.Vugt. (2)

Beschrijving

Dit is een van de eerste zaken van Wim van Vugt. Gelegen aan de Bennekelstraat, ongeveer waar nu Blokker aan het Franz Leharplein ligt. Dat heette toen nog Bennekelstraat. Later kwam de winkel aan de Fellenoord van foto 5134.


Geplaatst op

26-07-2006

Reacties:

Datum: 10-04-2007
Naam: E. Buenen v.d.Vorstenbosch  
img

Dit pand ken ik nog heel goed, je ziet nog de pijp van THN de toenmalige beddenfabriek waar veel Gestelse mensen werkten.


Datum: 07-08-2008
Naam: Giovanni van Helvoirt  
img

Nu heb ik altijd begrepen, dat op de plaats waar nu BLOKKER staat, vroeger Bal van Gennip zat. Dan zal het er links direct tegenaan hebben gestaan.


Datum: 21-04-2009
Naam: Harry van den Heuvel  
img

Van Vugt is volgens mij later verhuisd naar de Grote Berg schuin tegenover het politiebureau. Dochter Loes van Vught kan ik me nog herinneren, was bevriend met Els Verhoeven uit de Cornelis Dopperstraat. Wim van Campfort ging met Els Verhoeven en ik z.g.met Loes van Vught. Loes had grote roodblonde haren weet ik nog. Overigens de matrassenfabriek was de Zevenslapermatrassenfabriek, later is deze fabriek door brand verwoest. Of en in hoeverre de antiekzaak van Van Vugt naast Bal van Gennip en de friteszaak van Spaninckxs heeft gestaan weet ik niet meer.


Datum: 06-09-2009
Naam: Elly Buenen  
img

Rechts van deze foto zat van Sprakel met zijn hotel restaurant, met voor in de veranda Spaninks met zijn friteszaak, wij als kinderen kregen voor 10 cent frites en 5 cent mayonaise, dat waren nog eens tijden.


Datum: 16-01-2013
Naam: Gerard van de Vorle  
img

Loes van Vugt heeft stage gelopen in 1970 bij Para+, later de Effenaar. Graag zou we haar nog eens ontmoeten, Hans Vogels -Gerard van de Vorle medewerkers Effenaar.