EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

4789

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

326 Karpen

Straat:

Insulindelaan

Onderwerp 1.:

Bruggen / Tunnels / Viaducten

Onderwerp 2.:

Dommelbruggen

Onderwerp 3.:

Insulindelaan

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Brug over de Dommel (2)

Beschrijving

In werkelijkheid zijn het 3 naast elkaar liggende bruggen met 1,5 meter tussenruimte. Van hieruit is er geen mogelijkheid om de tunneltjes te gebruiken. Bij de sporthal wordt na lange lange tijd de verbindingstunnel weer opengemaakt. Voor een oude foto zoek "Brug over de Dommel (1)"


Geplaatst op

26-06-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 28-06-2006
Naam: Wil van Hout  
img

Jawel Hans, ik ben er vandaag door gefietst. Gebromd bedoel ik. Ik heb naar de glazen tegels gezocht maar niet gevonden.


Datum: 16-02-2008
Naam: Thérèse Sauter-Roijers  

Eind volgend jaar hoopt het waterschap te kunnen beginnen met de ingrijpende 23 miljoen euro kostende opknapbeurt van De Dommel. Grofweg de helft wordt betaald met subsidies uit diverse fondsen. Over de bijdrage van de gemeente Eindhoven wordt nog onderhandeld. Nog vijf weken ligt het gedetailleerde plan ter inzage in het stadskantoor. Behalve een sanering wacht de rivier een herinrichting. Onze zuiderburen, de grootste vervuilers van de bij Peer ontspringende Dommel, betalen niet mee aan de sanering van de rivier op Eindhovens gebied.
Bron: Eindhovens Dagblad d.d. 15-02-08.


Datum: 16-02-2008
Naam: Peter Weijtens  
img

Therese bedankt voor je duidelijke uiteenzetting. Leve de EU! Waar hebben we dit aan verdiend?


Datum: 17-02-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

Toen ik vorige week in het Stadskantoor was, viel mijn oog op een fraaie schaal die de gemeente Eindhoven van een Vlaamse instantie had ontvangen als waardering voor haar bijdrage aan de kwaliteit van nota bene het MAAS-water. Ik moest eerst effe nadenken maar dat kan m.i. nergens anders over gaan dan over het beheer van De Dommel. En dan moet ik hier lezen dat onze zuiderburen de grootste vervuilers zijn van onze Dommel. Ze lijken hun geweten dus gewoon af te kopen met een prijstoekenning. Of zitten ze daar te dommelen?