EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

29141

Bijdrager:

Jaar:

1945

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

311 Villapark

Straat:

Reigerlaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Tongelre, Nutsschool De Reiger

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
lagere school Reigerlaan (1)

Beschrijving

Juf Huybregts "1 ste klas.
Klasgenoten: Guus van der Wal, Erik-Hugo Loudon, Geert van Veen, Joanna Uitterhoeven, Anneke van Riemsdijk, Coen de Boer.


Geplaatst op

30-08-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 02-10-2011
Naam: N .Sanders .v Vorstenbosch  
img

Wat leuk om nog eens een schoolfoto van mijn oude klasgenoten te zien. Ik kan me helaas geen namen meer van die tijd herinneren, weet nog wel goed dat we toen een knappe juf hadden met heel lang haar zo als je kunt zien. Als kind zijnde beloofde zij ons dat als wij de grote school zouden verlaten dat ze voor een keer haar haren zou los dragen om te laten zien hoe lang die waren. het is er helaas nooit van gekomen. Het was best een leuke klas toen. Naast het jongetje op de tweede rij van links zit ik op de foto. Ik ben benieuwd of er nog meer reactie op komt, ben blij met deze foto, van mij mogen er meer volgen. Bedankt


Datum: 07-04-2014
Naam: Toon Verheggen  
img

Verder had je nog José Rubens, Nellie Maas, Moud ....., Alex Viane, Johan Boogard. Ik zit helemaal links, 2e rij op het lage bankje. Waar is de tijd gebleven !


Datum: 08-05-2014
Naam: Nellie.Sanders  
img

Hallo Toon, ik sta vlak naast je op de foto, het meisje met het haarlint in.
Wij woonden vroeger in de Kleine Bleekstraat en wij zijn toen moeten verhuizen omdat het werd afgebroken. De meesten huizen zijn er nu nog.
Groetjes N.Sanders toen v. Vorstenbosch.


Datum: 12-05-2014
Naam: Toon Verheggen  
img

Hallo Nellie, herinner jij soms nog meer namen op deze foto? Als ik me niet vergis is op de derde rij naar boven de derde leerling van links Johny van Dinter, de vierde van links Peter ?, onderste rij helemaal rechts Merel Hopp. Sta jij soms ook op foto 35098? Groetjes, Toon.


Datum: 12-05-2014
Naam: Nellie Sanders  
img

Hallo Toon, over foto 35098 gesproken kan ik me zelf niet goed herkennen, maar ik vermoed welke het is, daar het dezelfde klas is. Er zijn er maar weinig die ik van naam ken. Van Riemsdijk weet ik nog en volgens mij een van Abbe, dus veel wijzer word je hier niet van. Verder succes met de zoektocht naar het verleden.
groetjes Nel Sanders.


Datum: 27-08-2015
Naam: Paul van der Cingel  
img

Ik zat in die tijd bij de "concurrentie" in de Akkerstraat, maar een leerlinge uit deze klas herken ik meteen, Anneke van Riemsdijk die 8 jaar later met mij op het Lorentz zat. Er moeten er nog wel meer zijn die naar het Lorentz zijn gegaan maar ik herken verder niemand. Anneke zit onderste rij, derde van links.