EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

2388

Bijdrager:

Jaar:

2005

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

638 Eindhoven Airport

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Vliegvelden

Onderwerp 2.:

Welschap / Eindhoven Airport

Onderwerp 3.:

Vliegtuigen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Antonov 225 landt op Eindhoven Airport. (1)

Beschrijving

Antonov 225 landt op Eindhoven Airport Het grootste vliegtuig ter wereld, de An-225 van het Antonov Design Bureau (ADB), landde donderdag 27 oktober aan het begin van de middag op de vliegbasis Eindhoven. Het reusachtige vliegtuig kwam daar tenten en ander materiaal ophalen die Defensie aan de Pakistaanse overheid heeft geschonken ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving van 8 oktober. Het toestel vertrok vrijdagochtend weer, om via twee tussenstops op zaterdag in Pakistan te arriveren. Het is het eerste bezoek van dit type vliegtuig aan Nederland.


Geplaatst op

05-01-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 26-10-2006
Naam: Adriano Lemelle  
img

desculpe me ñ falar a ligua de vcs mais aki no brasil ñ temos muito costume com a ligua de vcs rsr é q sou louco pra conhecer Eindhoven, alias escuto todos os dias a radio decibel adorei as fotos abraços!
+++Verontschuldig mij dat ik jullie taal niet spreek maar hier in brazilie is die niet gebruikelijk. Ik wil graag jullie stad leren kennen. Ik luister elke dag naar radio decibel. Ik hou van die foto's groetjes (letterlijk omhelzing)+++