EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

23826

Bijdrager:

Jaar:

2010

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Installatie- / Technische Bedrijven

Onderwerp 3.:

Overige Installatiebedrijven

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Klusjesman

Beschrijving

Deze rare combinatie ben ik tegengekomen in de nabijheid van de Stoutheuvel.


Geplaatst op

10-04-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 10-04-2010
Naam: Tini van Rooij  
img

Wil, deze combinatie kun je overal in Eindhoven tegenkomen. Ik vind de benaming klusjesman niet terecht, eigenaar is installateur Frans van Och uit de Bergen op Zoomstraat. Frans is een expert op het gebied van gastoestellen en centrale verwarming. De foto is gemaakt bij de achteringang van Chinees-Indisch restaurant Eastern City aan de Stoutheuvel.


Datum: 10-04-2010
Naam: Wil van Hout  
img

Ik had het natuurlijk niet denigrerend bedoeld, maar het is wel merkwaardig. Zo heb ik ook de andere kant gefotografeerd, waar nog meer attributen op gedrapeerd zitten. Vandaar. Alles bijeen, leuk gevonden en het leek mij dat de eigenaar van alle markten thuis was. Geen dure trekker ervoor, maar een tractor waar je immers geen rijbewijs voor nodig hebt, maar wel goedkope landbouwbrandstof in kwijt kunt.


Datum: 11-04-2010
Naam: Ad Pluijm  
img

Vandaar Wil, Frans van Och heeft geen rijbewijs, maar heeft wel transport nodig. Leuk gevonden toch.


Datum: 17-06-2011
Naam: Frans van Och  
img

Mijn naam is Frans van Och en ik ben de eigenaar van de "rare combinatie". Ik vind dit geen rare combinatie omdat wij (mijn vrouw en ik) een erkend installatiebedrijf hebben in onderhoud en aanleg voor gas, water en cv. Omdat de materialen en gereedschappen zo zwaar zijn, hebben wij voor deze combinatie gekozen. Wij zijn gediplomeerd en erkend installateur en werken vooral in Eindhoven en de plaatsen meteen eromheen. Ook hebben wij deze serviceaanhanger zelf met de hand voor op straat gebouwd. Hij weegt momenteel bijna 6000 kg. De aanhanger is wettelijk niet op een andere manier te vervoeren. Hij is wel RDW-gekeurd. Vroeger al, voor en in de oorlog, werden zware dingen over een korte afstand vervoerd met een tractor. Op de vliegvelden bijvoorbeeld vijf karren met vliegtuigbommen naar het vliegtuig trekken. Wij hebben bijna alles bij ons om technische werkzaamheden te doen in gas-, water- en cv-installaties. Over het niet hebben van een rijbewijs: ik ben al 45 jaar in het bezit van het rijbewijs A-B-C-D-E. Zie voor meer informatie website: www.ochgtd.nl


Datum: 03-03-2016
Naam: Theo Coenen  
img

Frans, unne mooie mens, kan ik wel vertellen. Die mensen zijn bijna uitgestorven. Hij woont bij mijn zoon in de straat en heeft al heel wat karweitjes gedaan in die straat.
Hij komt zelfs op eerste Kerstdag als het moet.


Datum: 15-12-2017
Naam: Peter Dekker  
img

Frans van Och is een bijzonder mens, is zeer onderlegd op zijn vakgebieden en neemt de tijd om "problemen" om te buigen naar "oplossingen"! Ik, wij, zijn zeer tevreden over zijn geleverde werk als 70-plusser!