EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

17488

Bijdrager:

Jaar:

2008

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

222 Gerardusplein

Straat:

Geraniumstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

H Hart MULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
H. Hart Ulo Geraniumstraat na 48 jaar

Beschrijving

Reünie 48 jaar na examen van de Ulo. En natuurlijk een foto op dezelfde plek als toen, voor de hoofdingang, zie foto 8474 in 1960. Zelfs de klasselerares juffrouw van de Heijden was erbij. Staand vlnr: Thérèse Sauter-Roijers, Dirkje Nijhof, juffrouw van de Heijden, Staas van der Velden-Oldendorp, Phily de Jong-van den Berk, Marijke Vissers-van Oers, Hetty v.d. Wildenberg-Roggen, José Kamper-Tegelaers, Beppie van den Heuvel-Gerrits. Ineke van der Linden-Thoonen. Zittend vlnr: Mieke Smetsers-Vaes, Ria Swinkels-van der Linden, Gerry Verheggen-van Lieshout, Nolly Fooy, Tini van Tuyn-Siepel.


Geplaatst op

20-10-2008

Reacties:

Datum: 20-10-2008
Naam: Thérèse Sauter-Roijers  

Zeker vermeldenswaard is dat we een aantal klasgenoten gevonden hebben via deze website.


Datum: 01-11-2008
Naam: Thérèse Sauter-Roijers  

Heel bijzonder was het om na 48 jaar weer terug in de school te zijn. Temeer omdat ons een stuk geschiedenis werd verteld door Peter van der Linden, de man van InekeToonen, die een aantal jaren directeur van de school was. Veel was nog hetzelfde o.a. de gymzaal met alleen het verschil dat er nu twee kleedkamers waren, dat was in onze tijd niet nodig met alleen meiden. Verder was het natuurlijk geweldig dat de Vrije School `Spilcentrum de Regenboog`ons in de gelegenheid stelde de school nog eens van binnen te zien. Zij hebben een deel van de school momenteel in gebruik als wisselschool. Ook namen we nog een kijkje in de oude Mariaschool waar een aantal van ons ook de lagere school hebben doorgebracht. Hier ook niet veel veranderd. Wat me met name opviel waren ingebouwde kasten achter in de klas met de kleine ruitjes. Niets aan veranderd. Maar hoe lang zal het nog blijven allemaal. Voor een stukje geschiedenis van de H. Hart Ulo zie foto 11063


Datum: 12-04-2009
Naam: Therese van de Laar-Hagens  
img

Wat leuk om juffrouw van de Heijden nog een keertje op de foto te zien. Geweldig van jullie om zo alles weer een keertje bij elkaar te brengen.