Fotonr.: 9861
Bijdrager Frans van Laanen
Jaar: 1952
Locatie 1.:Woensel |432 Oude Toren |Oude Torenstraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Lagere Scholen / Basisonderwijs |Woensel, Frater Andreasschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Frater Andreasschool, 1952, klas 6.

Beschrijving Bovenste rij, van links naar rechts: Andre de Bont, ??, Frans van de Steen, Frans van Laanen, Guus Dieriks, Christ Zanetti, The Pardoel, ? v.d. Akker, Sjack van de Heuvel, Frater Wilbers. 2e rij van boven, van links naar rechts: Piet van Mierlo, Albi Oostendorp, Loui Dreesen, Tonnie van Kemenade, Frans van Boxtel, Kees Kivits, Jan Sanders, Adriaan Poulissen, Bart Hakkens, Peter Linders. 3e rij van boven, van links naar rechts: Corrie Wachtmans, Nico Neeskens, Wim van Nistelrooy, Gerard Willems, Piet van Lierop, Bert van de Heuvel, Piet Geven, Jan van Akkerveken, ? van Neerijnen, Wim Melis. Zittend, van links naar rechts: ? v.d.Wildenberg, Hans Netten, ??, Jo van Kraay, Piere van Dijk, Jan Smits, ??, ? Aarts.
Geplaatst op 04-03-2007
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 10-08-2007
Naam: Ton van Kemenade img

Ik word hier genoemd Tonnie van Kemenade. Het was niet klas 6 maar klas 5. Als klas 6 zaten wij al in de Schakelstraat met hoofdfrater .....?. Aanvullingen die ik nu nog kan geven: 2e van links boven Pietje Meijer, Broekseweg, Leo van Neerijnen, Leo v.d. Wildenberg, hij woonde achter de Nutsschool. Ik heb meerdere klassefoto's. Als ik in Nederland ben ga ik deze inzenden.


Datum: 10-08-2007
Naam: Frans van Laanen img

Nu Ton dan hoop ik dat je vlug naar Nederland komt zodat je de foto's kan posten, maar volgens mij is foto's inzenden niet land gebonden (wellicht een vraag voor de redactie) of het moet zijn dat de foto's in Nederland liggen in dat geval wachten we rustig af.


Datum: 10-08-2007
Naam: Ton van Kemenade img

Zij liggen in Nederland. Van 25 aug tot plm 15 sept ben ik in NL, in Vessem.