EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7363

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

721 Genderdal

Straat:

Mendelssohnlaan

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Gestel, Henrietteschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Basisschool Genderdal, klas 6, 1965/66

Beschrijving

Waar zijn jullie gebleven? Bovenste rij: juffrouw Van Mook, Odette van Aalst, Gerry Klessens, Annemieke Verhoeven, Els Duysters, Joyce Mierop, Mariette Rokx, Nelleke Sanders. Tweede rij: Hilde Engelen, Lizette van Elderen, Mieke Michielsen, Gerda Francken, Henny van Nunen, Marian Kwanten, ondergetekende, Henny Coppens. Derde rij: Yvonne v.d. Heyden, Bea de Rooy, Anja Thomassen, Wilma v.d. Gender, Corry Tweedy, Maija Smulders, Carla van Lieshout, Ansje Buytels, Jeanne Nijs, Els Verbeek, Ria Rutgers. Onderste rij: Claartje Schellen, Katrien v.d. Laak, Joyce Vromans, Elleke v.d. Berk, José Tielemans, Thea Klessens, Ellen Schut, Miriam van Zon, Ineke Jansen en Emmy Dijkstra. Tis ongelooflijk dat ik jullie nog allemaal ken. Met Carla heb ik contact en met Jeanne (Australië) ook. Zou het niet leuk zijn om elkaar weer eens te ontmoeten?


Geplaatst op

19-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 20-11-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Natuurlijk is het leuk om elkaar weer eens te ontmoeten. Zondag 10 december a.s. vanaf 13 uur in het Stadspaviljoen is bijv. een prima moment. Pik je en passant ook nog Back to the Sixties mee (zie www.spanglefish.com/sixties)


Datum: 21-11-2006
Naam: Jose Prinssen  
img

Lizette van Elderen is getrouwd met Hans Tielemans (de broer van Jose Tielemans). En Jose Tielemans is getrouwd met Jos Neggers uit Veldhoven. Ik ben Jose Prinssen en getrouwd met Gerard Tielemans.


Datum: 21-11-2006
Naam: Joke van Hout  
img

Wat leuk, dat er een reactie komt. Ik herinner me jou wel. Alleen heette je toen Joséetje. Kort donker krullend haar. José Tielemans was mijn jeugdvriendinnetje. We waren met een hele groep. Het Genderdal was een fijne buurt om op te groeien.


Datum: 22-11-2006
Naam: Joke van Hout  
img

Het is niet Nelleke Sanders, maar Maijke Merckens.


Datum: 14-02-2007
Naam: Thea Wasser  
img

Aan deze klas heb ik nog gym op de speelplaats gegeven. Ik zelf had klas 5 in de koffiekamer! Met Edith Abels, Marja de Leur, Thea Sanders, Betsy van de Vorst om maar enkele te noemen. Juf. Van Mook heb ik anderhalf jaar geleden nog geschreven i.v.m. mijn afscheid van het Genderdal.


Datum: 15-02-2007
Naam: ==Johanna ?==  
img

Ik kan me je nog heel goed herinneren. Gymles op het schoolplein. Vooral softbal. Ik weet ook nog dat wij verschrikkelijke kinderen waren voor jou. Volgens mij was dit in het eerste jaar dat je op onze school was en dan moeten er grenzen verkend worden natuurlijk. Juffrouw Van Mook was een geweldige juf. Gaat het goed met haar?


Datum: 15-04-2007
Naam: Lisette Tielemans van Elderen  
img

Wat is het inderdaad lang geleden, maar wat een ontzettend leuk initiatief Joke. Ik herkende inderdaad nog veel meiden. Het was goed toeven in het Genderdal, speelruimte was er in overvloed. Weten jullie nog het verkeersplein op de speelplaats van de Henrietteschool? Lekker hard met je rolschaatsen er overheen roetsen. Halsbrekende toeren hebben we daar uitgehaald. Van het schuurtje afspringen, waar de scooter van juffr. Van Mook stond. Handstand tegen de deur van hetzelfde schuurtje met zoveel mogelijk meiden. Te veel herinneringen om op te noemen, maar die ik nog altijd koester. Zoals Jose Tielemans-Prinsen al heeft geschreven, ben ik met Hans Tielemans getrouwd, dus al de Tielemansjes zijn m'n zwagers en schoonzusjes geworden, een geweldige familie!
Degene die uiterst rechts boven op de foto staat is niet Nelleke Sanders, maar Marijke Zwepink. Hopelijk krijgen we nog meer reacties en kan er echt een keer een reünie komen. We hebben 13 jaar geleden een reünie gehad van de soos, Joy Inn 68. Daar hebben we ook nog veel bekende gezichten gezien, en volgens de laatste informatie komt er volgend jaar vanwege het feit dat het 40 jaar geleden is dat de soos is opgericht weer een reünie. En ik weet dat veel van onze klasgenoten bezoekertjes waren van de soos, dus misschien zien we volgend jaar wel weer veel bekenden uit die tijd. Heel veel groetjes uit Elderen.


Datum: 09-07-2007
Naam: Joyce Vromans  
img

Ik heb maar 2,5 jaar op deze school gezeten, maar veel namen ken ik nog wel en dan vooral Bea de Rooij en Joyce Mierop. Met Ineke Jansen heb ik nog sporadisch (e-mail)contact. Zij heeft een prachtig restaurantje in Eindhoven. Ook ik ben wel in voor een reünie, al woon ik nu in Friesland.


Datum: 26-09-2007
Naam: Claartje Schellen  
img

Toevallig kwam ik via Google bij deze site terecht. Wat leuk om deze foto te zien en het commentaar te lezen. Ik ben al heel lang weg uit Eindhoven, heb in Heeze gewoond, vervolgens 30 jaar in Vierlingsbeek en woon nu sinds 2 jaar in Venray. Ik zou het fantastisch vinden om mijn oude jeugdvriendinnen nog eens te zien en te spreken. Jou herinner ik me natuurlijk nog erg goed Joke, maar ook José Tielemans en Ineke Tielemans en Truusje Gevers die weer een jaar ouder waren, maar ook Elleke v.d. Berg die bij ons op het pleintje in het hoekje woonde. Weet je nog? Voor wie dit leest, neem eens contact op ik zou een reünie erg leuk vinden, ben al zo lang weg uit het Genderdal en kom daar bijna nooit meer.


Datum: 23-09-2009
Naam: Nico Rosvelds  
img

Toevallig kom ik op deze website en wat blijkt, "Juf Van Mook" is wel degelijk mijn moeder. Zij woont reeds 40 jaar in België, heeft 2 zonen en 2 kleinkinderen en is in blakende gezondheid. Nog maar 2 weken geleden heeft ze me gezegd dat ze zoveel goede herinneringen had aan de Henriëtteschool en dat ze de school zeker nog eens wil bezoeken. Ik zal deze klasfoto eens printen en kijken of ze nog weet wie wie is. Haar adres: "Rijweg 159, 3020 HERENT, België".


Datum: 20-06-2012
Naam: Joke van Hout  
img

Claartje, ik heb geen e-mailadres meer van je. Kun je een keer contact opnemen als je toevallig hier "langs" komt?
<<< Joke, je kunt Claartje een persoonlijke e-mail sturen door op haar naam (in het blauw) te klikken. (Red.) >>>


Datum: 27-02-2018
Naam: AnneMarie van Dinter  

Ik heb ook op deze school gezeten. Ben verhuisd naar Alphen aan den Rijn. Ik was als klein meisje mee aan het glijden op een ijsglijbaan op het schoolplein. Een kind uit de hogere klassen heeft mij een flinke duw gegeven zodat ik viel. Ik heb een half jaar in het ziekenhuis gelegen met een schedelbasisfractuur. Dus mijn herinneringen aan de hogere klassen van deze school geven mij altijd een vieze bijsmaak.
<<< Annemarie, we missen je e-mailadres. (Red.) >>>