EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

5763

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Infact

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Infact.

Beschrijving

Beatgroup "Infact". Zo staat het op de achterkant van de foto van deze goede Eindhovense sixties-band. V.l.n.r. zie je: Han Hendrikse (zang), Frank Baten (basgitaar), Gerard de Groot (slaggitaar), Frans Bloks (sologitaar) en Ad van 't Hof (drums) Helaas zijn de drie laatstgenoemden niet meer onder ons ( zie o.a. reactie bij foto 4487) Frank Baten is nog volop muzikaal actief!


Geplaatst op

11-09-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 06-10-2006
Naam: Rikie van Hirsel  
img

Ik ken ene Frans Bloks, die ooit met zijn Mustangs in de Kerstmis heeft gespeeld.
Is dit dezelfde Frans? Hij zou inderdaad al overleden zijn.


Datum: 27-10-2006
Naam: Toon de Lepper  

Rikie, het is inderdaad dezelfde Frans Bloks.


Datum: 15-11-2006
Naam: Rikie van Hirsel  
img

Frans was de broer van mijn vriendin. Ons contact is verwaterd, maar later hoorde ik, dat ze veel moeite met zijn overlijden heeft gehad. Het hoe en waarom weet ik niet. Hij was nog jong, toen hij overleed. Toch???


Datum: 30-12-2006
Naam: Ad Reniers  
img

Frans Bloks was mijn oom en is eind 1980 begin 1981 overleden. Mijn Moeder, de zus van Frans heeft het hier inderdaad heel erg moeilijk mee gehad omdat zij altijd heel erg hecht waren. Hij is slechts 36 geworden.


Datum: 31-12-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Frans was een hele goeie gitarist die later van Infact naar Fashion 6 is gegaan. Veel te jong gestorven, helaas. Bij het Back to the Sixties van 10/12 jl. hebben we nog even stilgestaan bij het gemis. Ook Ad van 't Hof (rechts met bril) en Gerard de Groot (midden) zijn ons ontvallen. Zo triest allemaal, maar vergeten? Dat nooit!!!


Datum: 31-12-2006
Naam: Dinie Reniers-Bloks /Ad Reniers  
img

Ik ben de jongste zus van Frans Bloks en het doet me goed om te zien dat onze Frans nog niet vergeten is. Ik hoop dat er nog leuke berichtjes komen van mensen die nog iets te vertellen hebben over Frans. Hij is op 22 jan 1981 overleden, hij is dus 35 en half jaar geworden. Als iemand nog fotos of geluidsopnamen heeft hoop ik daar van te horen.


Datum: 03-09-2008
Naam: Rene Verschueren  
img

Ik kwam destijds bij de familie Engelen in de Giraffestraat regelmatig over de vloer, daar heb ik Frans leren kennen, het bleken oom en tante van Frans te zijn. Als ik Frans daar aantrof ging het altijd over muziek, zo van ken je dat nummer of dat nummer, en dan speelde hij me dat voor op mijn eigen gemaakte gitaar. Later ben ik hem nog verschillende keren bij Philips tegen gekomen, dan ging het natuurlijk weer over muziek, want toen had Frans pas zijn nieuwe Gretsch gitaar gekocht waar hij heel trots op was,dat was heel iets anders dan zijn Hofner Gitaar. Een tijd later hoorde ik van Familie Engelen dat het niet goed met Frans ging en later dat Frans helaas was overleden .