EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

5513

Bijdrager:

Jaar:

1938

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

712 Oude Spoorbaan

Straat:

Palingstraat

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Families

Onderwerp 3.:

De Groot, Gestel/Strijp

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Kinderen van Lierop bij Zoopoe op de plats.

Beschrijving

Wat spul van de familie de Groot bijeen; V.l.n.r.; Jan van Lierop (Schoenerstraat) Frans v.d. Putten (Baarsstraat), Piet van Lierop (Schoenerstraat), Elly van de Putten (Baarstraat), Arie de Groot (Palingstraat), Wim van de Ven (Palingstraat) en op schoot Jan de Groot (Palingstraat). Foto gemaakt bij Zoopoe aachter op de plats in de Pollingstraot


Geplaatst op

25-08-2006

Reacties:

Datum: 09-10-2006
Naam: Hennie de Groot  
img

Volgens mij, wat ik eigenlijk heel zeker weet, is dat 'iemand' de tekst van deze foto heeft veranderd. Ik kan NOOIT verteld hebben dat deze kinderen 'klein spul' van de familie de Groot zijn. Mooi niet dus. Want deze kinderen zijn familie van de Gestelse familie; van Lierop. Dus van mijn Moeders zijde. Dus Wie heeft het verandert? IK heb het zo NIET verstuurd. Naam van de foto moet zijn: Kinderen van Lierop bij Zoopoe op de plats.


Datum: 02-08-2008
Naam: Pierre van Lierop  
img

Dat iemand de namen heeft veranderd,  daar geef ik niks om maar wat ik zeker weet is dat die Piet van Lierop op de foto mijn vader was.


Datum: 21-06-2010
Naam: Inge Toonen  
img

Ach wa schon! Dat is opa Wim van de Ven. Ik zie nu voor het eerst in 18 jaar de gelijkenis met zijn kleinzoon Aron van de Ven, mijn oudste zoon.