EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

53805

Bijdrager:

Jaar:

2020

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

625 Zwaanstraat

Straat:

Beukenlaan

Onderwerp 1.:

Bruggen / Tunnels / Viaducten

Onderwerp 2.:

Viaducten

Onderwerp 3.:

Beukenlaan

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Viaduct Beukenlaan

Beschrijving

Op deze foto uit maart 2020 is graffiti aangebracht om de steunpilaren onder het viaduct Beukenlaan te verfraaien. Er werd gezegd dat wijkbewoners model hebben gestaan voor de armen en handen. In 2022 waren de ruimten onder het viaduct maanden afgesloten omdat de betonnen steunbalken tegen de onderkant van het viaduct flink werden verzwaard. (Red.)


Geplaatst op

08-09-2022

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 08-09-2022
Naam: bert van herk  
img

Deze steunbalken moeten het nog tien jaar volhouden, want (zo stond in de krant) het Strijps Bultje gaat plat omdat het aan het verslijten is. Het gaat waarschijnlijk ondergronds of wordt gesloopt en vernieuwd.


Datum: 09-09-2022
Naam: ad Thijssen  
img

Er staan anders genoeg handen onder die ze dragen. Schijnbaar toch niet genoeg, of niet meet stevig.


Datum: 09-09-2022
Naam: Martin Swinkels  
img

Ja in het Eindhovens College van B en W en in de Gemeenteraad zitten er enkelen die denken dat Eindhoven een wereldstad is maar wat ze vergeten is dat Eindhoven voor mijn gevoel niet groter is dan een "GROOT" dorp. Door BrainPort zijn we in de wereld wel bekend maar als stad? Die lieden in de raad en college moeten zich eens gaan realiseren dat ze met geld smijten dat voor een groot gedeelte is opgebracht door de inwoners. Miskleunen die veel te veel geld hebben gekost of nog gaan kosten hebben ze in het heden en verleden genoeg gemaakt. Ik zal er enkele noemen. De verlichting van de Tilburgseweg, de parkeergarage op de Aalsterweg die geen bezoekers trekt, de inrichting/bestrating van het Catharinaplein en de bomen daar. En als laatste noem ik de plannen voor de inrichting van het stationskwartier die in de planning staan en de hernieuwde inrichting van de omgeving van de Fellenoord bij het huidige busstation en de binnenstadbestrating die nu al gebreken gaat vertonen. In Eindhoven denken de bestuurders en controleurs daarvan dat ze het zogenaamde WIEL steeds maar moeten uitvinden. Ik kan nog wel verder gaan maar dat doe ik niet want dan wordt mijn verhaal te lang.


Datum: 12-09-2022
Naam: bert van herk  
img

Ad, ook wij verslijten. De brug kan vernieuwd worden, maar wij niet. Ook niet al worden wij gesteund door vele handen.


Datum: 17-09-2022
Naam: bert. vanherk  
img

Als hij ondergronds gaat, is er weer een stuk authenticiteit verdwenen. Het Strijps bultje hoort boven de grond. Het is een deel van Eindhoven geworden en hoort niet onder de grond.