EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

53650

Bijdrager:

Jaar:

2021

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

612 Philipsdorp

Straat:

PSV-Sportpark/Philips Stadion

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

PSV

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Philips Stadion

Beschrijving

De fotograaf meldde dat hij deze foto maakte tijdens het enige bezoek dat hij ooit aan het stadion bracht. Dat was in mei 2021. Hetzelfde geldt voor de foto's 53651 en 53652. (Red.)


Geplaatst op

15-06-2022

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 15-06-2022
Naam: bert van herk  
img

Dat klopt, en wat ik zag, dat zie je op de foto, niet veel dus, die andere twee foto's zijn gemaakt vanaf het hekje dat je ziet op de voorgrond dat dwars in het midden staat, tot zover mocht je komen. Dat gold ook voor de andere kant, en het regende die dag ook nog. En als je op die foto's kijkt, dan zie je dat ik niks gemist heb, en zal missen. Ik heb ook nog een foto van het stoeltje van Meneer Frits gemaakt met een telelens (voor de insiders een 18-200mm lens). Daarop zie je de plaquette die boven het stoeltje zit. Aan de linkerkant in het midden. Ik zie mij zelf er niet meer rondlopen. ik heb er niks te zoeken. Die stoel van Meneer Frits valt mij ook tegen, ik dacht dat hij een gouden stoeltje had, zoals ik zag op deze afstand, maar het leek mij een gewone stoel met een koperen plaquette erboven. Niks bijzonders dus, ik had meer verwacht, want het was toch een van de reden dat ik mij binnen liet lokken door de suppoost. En mijn moeder zegde altijd, jonge ga nooit met vreemde mannen mee. (sorry mam). Dat was mijn avontuur in het stadion.


Datum: 20-06-2022
Naam: paul van der Cingel  
img

Ga eens naar een wedstrijd Bert. Dat zul je ook niks vinden, maar dan zie je eens een keer waarvoor stadions gebouwd worden. Ik weet het niet, maar ik geloof dat meneer Frits nooit uitgeblonken heeft in onnodige pronkzucht. Bij voetballers komt dat wel eens voor en dat loopt ook nog wel eens slecht met ze af.


Datum: 22-06-2022
Naam: bert van herk  
img

Dat is niks voor mij Paul, ik ben echt geen voetballiefhebber. Als ik dat zou doen, zit ik meer naar de uitgang te kijken en op mijn horloge. Nee Paul, ik dacht dat Meneer Frits een gouden (kleurig) stoeltje had, maar dat zag ik niet. Valt een beetje tegen, ook al gaf Meneer Frits er niks om. Maar toch, ik heb niks verloren daar.


Datum: 27-06-2022
Naam: paul van der Cingel  
img

Nou Bert, voor zover ik weet was meneer Frits in zijn jongere jaren geen sportliefhebber en zat niet vaak op de tribune. Wie er wel vaak zat was ir. Otten. Naar hem is ook het jeugdvoetbaltoernooi van PSV genoemd. Maar dat is erg lang geleden, begin jaren '50 denk ik.


Datum: 09-08-2022
Naam: bert van herk  
img

Begin jaren 50 zeg je, Paul. Daar weet ik niks van, ik wist van toeten nog blazen toen.