Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 46767
Bijdrager Joyce Vromans
Jaar: 1973
Locatie 1.:Gestel |711 Schrijversbuurt |Jacob van Maerlantlaan
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Voortgezet Onderwijs / Scholengemeenschappen |St Catharinalyceum / Van Maerlantlyceum / Pleincollege Van Maerlant

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Examenklas B.3

Beschrijving Volgens de beschikbare informatie gaat het misschien om examenklas B.3 van het Van Maerlantlyceum** uit het jaar 1973, maar dat is niet zeker. Herken je iemand van de mensen op de foto? Stuur ons dan even een reactie met de namen, liefst met de informatie "achterste rij" of "voorste rij" en op welke plek vanaf links. (Red.)

< ** Er stond Catharinalyceum, maar zie reactie hieronder  (Red.) >
Geplaatst op 26-04-2024
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 26-04-2024
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Catharinalyceum? Heet deze school in 1973 al weer niet een aantal jaren Van Maerlant?
<< Inderdaad Giovanni. De naam veranderde al in 1968. Bedankt. (Red.) >>


Datum: 09-07-2024
Naam: redactie img

Deze foto werd op facebook geplaatst, inclusief de vraag naar meer namen. Bijdraagster Joyce Vromans meldde op facebook dat het om de Gymnasium bêta-groep gaat en dat de docent Willekens is, die klassieke talen gaf. Volgens Joyce zit op de voorste rij rechts Marina Ceelen, die een tweelingzus Else had, en naast haar zit Trudie Fransen.


Datum: 09-07-2024
Naam: Hans Michels img

Marina Ceelen woonde op de Huijgenslaan, volgens mij op nummer 20. Ze had ook een zus Adria, die later kunstenares werd en vaak meedeed met de jaarlijkse atelierroute. Ik was in 1968 een tijdje bevriend met Marina en Adria.