EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

37819

Bijdrager:

Jaar:

2017

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

515 Winkelcentrum

Straat:

Winkelcentrum Woensel

Onderwerp 1.:

Winkels / Winkelcentra

Onderwerp 2.:

Winkelcentra

Onderwerp 3.:

WC Woensel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Winkelcentrum Woensel

Beschrijving

Een mooi kijkje door de winkelgalerij.


Geplaatst op

11-10-2017

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 09-10-2020
Naam: bert van herk  
img

Een mooi doorkijkje, maar fijn is het daar niet winkelen in WCWoensel. Je moet constant om je heen kijken of er geen fietsers aankomen, terwijl fietsen daar verboden is. Ook bromfietsers die er rakelings langs je afrijden, zodat de voetganger opzij moet springen, wat mij al een paar keer is overkomen. Doe je dat niet dan wordt je aangekeken of je niet normaal bent. Ik begrijp niet dat daar niks aan gedaan wordt, en dat daar niet op gepatrouilleerd wordt door handhaving. Je ziet die mannen bijna nooit. Zet er daar twee neer de hele dag, en een bord verboden te fietsen en te brommen. Doen ze het toch, dan een flinke bon. Het zelfde voor die scootmobielen, die daar wel mogen rijden, maar op lage snelheid. Gaan ze sneller dan ook op de bon. want geloof mij deze heren en dames kunnen het ook. Ik heb zelf meegemaakt dat ik aan de kant moest springen toen ik aan het fotograferen was, omdat er een scootmobiel aangescheurd kwam. Zeker op vrijdagavond en zaterdag, valt hier voor de gemeente zat geld op te halen.


Datum: 14-10-2020
Naam: bert van herk  
img

En het jatten zal ook wel minder worden als de mannen dit vak beoefenen hun fietsen en brommers niet meer dicht bij de zaak kunnen zetten die ze onder handen willen nemen.


Datum: 15-10-2020
Naam: Ad thijssen  
img

Beste Bert, als al de dingen die jij hier noemt zouden we helft van de politie kunnen ontslaan of gebruiken voor andere taken. Wat het stelen betreft, ze hebben voortaan veel professioneel gereedschap dat op accu`s werkt. Het kost dus weinig moeite om de zaak open te krijgen. Ons moeder zei altijd alles nemen ze mee, behalve heet ijzer en molenstenen. Zelfs dat betwijfel ik heden ten dage.


Datum: 19-10-2020
Naam: bert van herk  
img

Beste Ad, ik geloof dat je het verkeerd leest, ik heb het over fietsen, brommers en scootmobielen, en niet over gereedschap. Als je deze fietsen en brommers daar verbiedt, zal het toch een stukje veiliger worden, en het vluchten na het jatten zal ook moeilijker gaan als die fiets en brommer niet klaarstaat om te vluchten, want dan moet hij eerst naar de fietsenstalling lopen. En het is verboden om daar te fietsen en te brommen, maar er is geen pet die er rondloopt om dat te handhaven. Het is niet belangrijk genoeg, het kost de gemeente te veel geld om daar twee handhavers rond te laten lopen, shopping-mall WCW, is daar niet belangrijk genoeg voor. Het zal zo'n knaap toch aan het denken zetten als hij  twee handhavers ziet rondlopen. En die scoots moeten het ook rustiger aan doen, anders gewoon door de boa's op de bon wegens te hard rijden. want die kunnen het ook. Voorbeeld: bij de automatiek loop ik met een hete frikandel naar buiten, schuurt er plotseling zo'n scoot langs mij heen, mijn broekspijp wapperde heen en weer, maar de dame in de scoot keek nog niet om om te zien of ze mij geraakt had. Nog een voorbeeld, bij dok 7 sta ik te praten met een kennis van mij, ineens scheurt er een brommer vlak langs hem heen, hij schrok er gewoon van. Er zaten twee man op dat ding, en die achterop keek nog om met een gezicht van "had je maar uit moeten kijken".


Datum: 20-10-2020
Naam: bert van herk  
img

beste redactie. ik zou willen dat jullie niet zo veel veranderen, of weg laten in de texten die ik schrijf, ik schrijf niks verkeerds en een klein grapje moet kunnen. ik en alleen ik ben verandwoordelijk wat ik schrijf. want als een grapje over een frikandel nog niet meer kan, dan had ik graag van jullie geweten wat wel en niet kan
<< Deze keer hebben we in Berts reactie geen letter gewijzigd, dus precies geplaatst zoals Bert hem heeft geschreven. (Red.) >>