EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

33714

Bijdrager:

Jaar:

1962

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

311 Villapark

Straat:

Tongelresestraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Fuif bij familie Simmer

Beschrijving

Foto is van eind 1962.
We hadden een fuif bij de familie Simmer in de Tongelresestraat naast Batenburg de apotheek.
Links mevr. Simmer, van bovenaf van der Sluis, zoon van Simmer, daarnaast nog een zoon, midden Els Simmer, daarna Rensen en een broer hiervan, dan Alie Simmer, zittend Ad Traa, Trix Simmer, Mia Cools, Gerard v.d. Boomen, Hans Simmer en Trudie.
Dan Ad de Bont die bij slager de Vries werkte, broer van filmregisseur Jan de Bont en tenslotte vooraan Harry v.d. Heuvel.


Geplaatst op

11-05-2013

Reacties:

Datum: 16-05-2013
Naam: Harry van den Heuvel  
img

Ik denk dat Ad Traa Jos Traa moet zijn, hij had verkering met Tekla van Veghel die deze foto heeft gemaakt.


Datum: 06-07-2013
Naam: Trix Simmer  
img

Is inderdaad Jos Traa. Wie heeft deze foto op Eindhoven in beeld gezet?
Naast Mart v.d. Sluys staat mijn broer Luud en daarnaast net onder de lampekap Peter. De Rensens zijn volgens mij Karel en Joep.
Leuk zo'n foto uit die goeie ouwe tijd!
<<< Trix, inzender is Harry v.d. Heuvel zoals je rechts naast de foto kunt zien. (Red.) >>>


Datum: 06-07-2013
Naam: Harry van den Heuvel  
img

Trix, leuk dat je reageert. Ik denk dat je me niet meer herinnert, vooraan op de foto met bierflesje. Was bevriend met broer Hans en had enige tijd verkering met zus Els, die ik op de montessorischool had leren kennen. Bij jullie thuis was het altijd leuk Trix. Je had een relatie met vd Sluis, jullie Alie met Ad de Bont van de slagerij en Hans ging met Trudie, Jos met Tekla en Mia Cools met Gerard vd Boomen die, naar ik vernomen heb overleden is. Ik kwam vanuit Gestel naar Tongelre, voetbalde bij de Spechten, vandaar. Mijn vrouw is een nichtje van Coby vd Linden van de Laar, van de horlogezaak. Giel vd Linden zat bij Monti in de leiding met Toon Boselie. Trix, ik vond je een spontane leuke meid. Gr. Harry (woon al jaren in Valkenswaard)


Datum: 06-07-2013
Naam: Trix Simmer  
img

Ik zit nu met mijn zus Aal de foto te bekijken en al die namen te lezen. We vroegen ons al af hoe je aan al die namen komt. Herinner je je al die namen zelf of heeft iemand je hiermee geholpen? Ik woon weer in Tongelre na heel wat omzwervingen, heb in Geldrop, Helmond, en een aantal plekken in Eindhoven gewoond. Vind het heerlijk om weer in Tongelre te wonen. Zie je nog wel eens iemand van de foto?
Groetjes van Trix
<<< Jullie kunnen elkaar persoonlijk mailen. Klik hiervoor op de (blauwe) naam. (Red.) >>>


Datum: 15-07-2014
Naam: Magda Felix-van Gestel  
img

Zojuist deze foto langs gekomen. Brengt veel memories terug. Veel bekende gezichten. Wij waren 11 jaar van te voren vertrokken van Nederland. Zo leuk om Tante Lenie te zien en al de neven en nichten.


Datum: 17-07-2014
Naam: Harry van den Heuvel  
img

Ik kwam bij de fam Simmer omdat ik een relatie heb gehad met de dochter Els en was vriend van Hans, samen op school gezeten. Ik heb een goede memorie Trix vandaar niets verzonnen. gr.harry. Zijn ook vrienden van de familie Magda.