Fotonr.: 33429
Bijdrager Lies Bloksma-Werrens
Locatie 1.:Stratum |236 Nieuwe Erven |Kornoeljelaan
Onderwerp.: Sport |Biljarten |De Treffers
Onderwerp 2: Gebouwen |Buurthuizen / Parochiehuizen / Wijkcentra |D'n Tref

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Biljartclub

Beschrijving Achter in de Don Bosco-kerk zat het contactcentrum "Den Tref" waar we veel plezier beleefd hebben. Er waren veel clubs thuis zo ook een biljartclub. Degenen die dit zien zullen nog wel weten dat toen Jan de Kuster de scepter zwaaide. Ik ben benieuwd wie de namen nog weet.
Geplaatst op 27-03-2013
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 28-03-2013
Naam: Lies Bloksma-Werrens img

Rechts, achter de bloemen is Keesje Klaassen. Laatste rij, rechts op de hoek Piet Bloksma. De man links, naast de man met de rode bloemen is Henk, even zijn achternaam kwijt. Ik kom er nog wel op. Heb ze allemaal gekend, maar namen onthouden ho maar. Misschien krijg ik hulp.


Datum: 07-04-2013
Naam: Hannie Saasen-muller img

Lies, dat is Henk Driessen. De man rechts van de man met bloemen is Harrie Reinders. Ken er nog meer, maar weet de achternamen niet. Zal ons Tonnie wel vragen, die weet dat wel.


Datum: 07-04-2013
Naam: Hannie Saasen-muller img

De man met de bloemen is Toon Rensink. De man achter Henk Driessen met bril is Bas van Munster en de man rechts naast Bas is Guus Konings.


Datum: 29-01-2015
Naam: Audrey Vogels img

Volgens mij staat mijn vader hier op. De man die achter de zittende man staat.  Bril op, lichtblauwe blouse en bruine jas aan.