Fotonr.: 30781
Bijdrager Hans Michels
Jaar: 1959
Locatie 1.:Tongelre |312 Lakerlopen |Tongelresestraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Lagere Scholen / Basisonderwijs |Tongelre, St Stanislausschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Stanislausschool, klas 3, 1958-1959

Beschrijving Deze foto is van de St. Stanislausschool aan de Tongelresestraat 150. Dat was de "nieuwe school" van de twee tegen elkaar gebouwde lagere scholen. Ik zat van 1956 t/m 1962 op deze school. Deze foto is van klas 3 en is gemaakt in juni 1959 schuin voor de zij-ingang. Ik heb destijds alle namen op de achterkant geschreven, maar alleen met de voorletters. Bij sommigen twijfel ik over de voornaam. Hieronder volgen de namen, steeds van links naar rechts.

Bovenste rij: Ad Simkens, Marcel Hermans, Arie Vlassak, Wim A. Jansen, Wim Batenburg, Christ van der Heijden, P. Jansen, Roland Muller, Henri(?) van Raaij, Kees Vervoort.

Tweede rij van boven: W. van Buul, Kees Klomp, Paul de Pon, P. de Brouwer, Tom Botden, Theo van de Koevering, Hans Michels, Johan Naus, Hans Robben, Fons Jansen, J. Polderman.

Tweede rij van onder: Theo van de Laar, Adje Broeren, Tonnie(?) van der Linden, meneer Oomen, Pieter van Nierop, Walter(?) van Balen, Theo van Kessel, Bennie van Overbeek, Wim C. Jansen, Gertie(?) Hesselberth, H. Jansen, Tom Verdijk, Jo van Gemert.

Onderste rij: Jan Westerlaken, Eugène Jansen, Frans Rekelhof, Theo Engelen, Tonnie van Swaemen, Jos de Lauré, Henk Joosten, Geert(?) Wouters.

Meester Oomen had de bijnaam "de kale Jan". Bij foto 30739 van mijn 2e klas in schooljaar 1957-1958 staan wat achtergronden over een paar scholieren die ook op deze foto staan.

Geplaatst op 11-03-2012
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 18-08-2015
Naam: Jan Westerlaken img

Hoi, Volgens mij is het Jan Naus i.p.v. Johan. Het is Jan Polderman. Het is Jo v. Gemert. Het is Gerard Hesselberth. Mijn naam is Jan (i.p.v. Johan) Westerlaken.
Leuk al die herinneringen, nu nog een reünie.