EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28040

Bijdrager:

Jaar:

2011

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

112 De Bergen

Straat:

Grote Berg

Onderwerp 1.:

Evenementen / Festiviteiten / Gebeurtenissen

Onderwerp 2.:

In 't EiB-Huys / Erfgoedhuis

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Winnaars fotowedstrijd

Beschrijving

Aan de expositie " Eindhoven Opnieuw in Beeld" was een wedstrijd verbonden. De bezoekers kregen de mogelijkheid geboden om hun mooiste foto van de expositie te kiezen. In totaal zijn er ruim zestig deelnameformulieren ingeleverd en door loting zijn de winnaars bepaald. De prijs was de mooiste foto die door de deelnemers zelf was verkozen. Op bovenstaande foto de overhandiging van de prijs aan de winnaars mevrouw Fieke de Vries en de heer Henk de Vries door fotograaf Toon Vogels, tevens medewerker van de Stichting Eindhoven in Beeld. De favoriete foto van Fieke was de avondopname van de Emmasingel (foto van Toon Vogels), de voorkeur van Henk ging uit naar de foto van het Veemgebouw op Strijp S (foto van Marco Janssen).


Geplaatst op

26-04-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 26-04-2011
Naam: Bauke Hüsken  
img

Is dat een echte Hogenberg, die daar achter aan de muur hangt?


Datum: 26-04-2011
Naam: Tini van Rooij  
img

Bauke, om dat te beoordelen moest je zelf maar eens komen kijken. Stichting Eindhoven in Beeld is geen verzamelaar maar wil haar bezoekers wel van de nodige informatie voorzien. Deze info kun je ook vinden bij foto 1252, waarbij ik vandaag ook een grote versie heb geplaatst. (een scan van jouw eigen exemplaar)


Datum: 26-04-2011
Naam: Tini van Rooij  
img

Is dat een gewone medewerker van de Stichting Eindhoven in Beeld? Nee, 't is Toon Vogels zelf, die samen met Marco Janssen de foto's voor genoemde expositie heeft gemaakt.