Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 22839
Bijdrager Thieu Geven
Locatie 1.: Tongelre Onderwerp.: Panorama - Luchtopnames |Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Luchtfoto Tongelre (1)

Beschrijving .
Geplaatst op 30-12-2009

Reacties

Datum: 20-03-2010
Naam: A. van Overbruggen img

De weg die linksonder begint is de Pagelaan in de vlinderbuurt, die uitkomt op de Wolvendijk, daar waar de flats staan.. De huizen boven de Wolvendijk liggen aan de Brabis en de Hoogbeemd. Rechts op de foto is het noorderlijke en het oostelijk deel van 't Hofke te herkennen. Tussen het groen midden/rechts op de foto loopt de Loostraat. Rechts daarvan ook een gedeelte van de vlinderbuurt met o.a. de Hageheldlaan, Morgenroodstraat en Zwaluwstaartweg.


Datum: 14-05-2013
Naam: Mevr. Gelling img

De datum van de opname van de foto Wolvendijk hierboven ontbreekt. Op de foto is te zien dat er een park tussen de Wolvendijk en de flat lag. De indeling alsook inrichting, waaronder bijna alle bomen en al het kleurrijke groen, werd in 2002 verwijderd, dit ten gunste van de herinrichting van de woonomgeving vlinderflats.


Datum: 16-05-2013
Naam: Mevr. Gelling img

M.b.t. Wolvendijk, foto is gemaakt na 1993, en wel tijdens de herinrichting van de Wolvendijk. N.a.v. bestaande problemen onder andere m.b.t. het veel te hard rijden en de onveilige situatie voor fietsers. Toen in het kader Veiliger, Groener en Mooier. Op de foto is te zien dat het 1ste deel vanuit 't Hofke tot aan kruising Brabis/Pagelaan net geasfalteerd is, daarna zou het gedeelte gedaan worden tot aan de Eisenhowerlaan.


Datum: 16-05-2013
Naam: John v.Woensel img

Deze foto is van 1998.