EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

19100

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

421 Woensel-West

Straat:

Galileistraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Woensel, CNS Galileistraat / 't Spoor

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
CNS Woensel (1)

Beschrijving

Hier is een klassenfoto gemaakt op de Christelijke Nationale School aan de Galileistraat. Ik sta er niet op en het jaartal weet ik ook niet. Ik hoop dat iemand me er mee kan helpen. De heer Borst was het hoofd in die tijd.


Geplaatst op

09-03-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 07-11-2010
Naam: Sietske van Schaijk  
img

Het is leuk om deze foto te zien. Ik sta er zelf op. Ik ben de derde van links op de bovenste rij. Mijn meisjesnaam is Els Klein. Meneer Borst was een fantastische onderwijzer, met hele vooruitstrevende ideeën. Ik weet nog dat wij met de klas een paar dagen op vakantie zijn geweest. Heel uitzonderlijk voor die tijd. Het jaar waarin deze foto is gemaakt is waarschijnlijk 1957. Helaas heb ik geen fotografisch geheugen en ben bijna alle namen van mijn klasgenoten kwijt. Een paar namen die ik nog weet zijn Jannie de Haan, Wouter Ophof (hij woonde in Gestel en kwam elke dag met de bus naar school en bleef dan altijd over), een zekere Anneke (die woonde indertijd in de Edisonstraat). Ik hoop dat deze foto door een klasgenoot wordt gezien en dat deze persoon mijn geheugen wat kan opfrissen.


Datum: 30-11-2016
Naam: Simon Zijp  
img

Ik denk dat er nog wel wat namen boven komen drijven. We beginnen linksboven, naar rechts en zo rij voor rij naar beneden. ?, Geeske Kaldeway, Els Klein, Anneke Arbouw, ?, ?, Henk Folkerts. Tweede rij: Henk Bossema, Olga Borst, Margot Damen, ?, Aafke Leenstra, Ineke Vermeer, ? ten Boske, meneer Borst, ?. Derde rij: ?, ?, ?, Annemarie Elzenga, ? van der Veen (denk ik), Alie Carlier, Hilly van den Hoven, ?, ?. Vierde rij: Jelle Everhardus, Kees ?, Martin Huisman, Teun de Vos, Wim Punt.
Sorry voor vergeten voor- of achternamen. We zijn inmiddels geen 20 meer!


Datum: 27-03-2020
Naam: Hank Bossema  
img

Sorry Simon Zijp, maar ik sta niet op deze foto en deze foto is eerder dan 1957. 1957 was mijn eerste jaar op de ULO.


Datum: 30-03-2020
Naam: Simon Zijp  
img

Dag Henk, leuke reactie. Alweer 11 jaar geleden stuurde jij deze foto in. Ik nam daarom ook aan dat jij erbij stond in deze groep. Ik ken niet iedereen meer hier, maar meende jou wel degelijk te zien, linksboven, met korte mouwen. Als jij dat niet bent, weet jij wie het wel is? Hoor graag van je.