EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18463

Bijdrager:

Jaar:

1960

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

412 Hemelrijken

Straat:

Hemelrijken

Onderwerp 1.:

Woonpanden en boerderijen

Onderwerp 2.:

Woonhuizen-Woensel

Onderwerp 3.:

Hemelrijken

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Inrit tussen Hemelrijken 110-112

Beschrijving

Links in dat huisje, hebben verschillende zonen van fam. van Dommelen hun eerste huwelijksjaren doorgebracht. Dat huisje stond in de tuin van hun ouderlijk huis (Hemelrijken 112) en was te bereiken via de inrit naast het huis.


Geplaatst op

13-01-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 13-05-2009
Naam: Ad Pluijm  
img

En zo was echt de situatie in die jaren als je wilde trouwen, eigen bouwsels, op kamers en noem maar op. Het was misschien wel ellendig maar ik vind het een heel warm plaatje.


Datum: 24-05-2011
Naam: Petra Hansum-van Dommelen  
img

Ik, Petra van Dommelen ben geboren op 6 december 1957 in dit huisje als dochter van Koos van Dommelen en Annie van Dommelen - van Hoek. Mijn opa en oma woonden in het grote huis. Opa Harrie had een annemersbedrijf en had achter dit huisje nog een grote loods. Opa en oma hadden 5 zonen: Harrie, Adriaan, Koos, Rinie en Joop. Harrie en Koos zijn al weer geruime tijd overleden. Na de dood van opa heeft mijn oma hier kamers verhuurd. Ik kwam graag bij oma!!


Datum: 24-12-2011
Naam: Joop van Dommelen  
img

Hier in dat huisje, waar 3 broers van mij hebben gewoond en later ook mijn vriend Noud v/d Dussen en Rikie. Ook hebben wij hierin nogal wat fuifen georganiseerd, Amerikaans, ieder bracht wat te drinken mee. Heel veel plezier gehad. Joop v Dommelen