EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

16859

Bijdrager:

Jaar:

1958

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

725 Bennekel-West, Gagelbosch

Straat:

Locatellistraat

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Overige Personen

Onderwerp 3.:

Gestel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Het Wieleke

Beschrijving

Dit is bij het Wieleke aan de Dommel, op de achtergrond de Locatellistraat en de St Lambertustoren, dit was ongeveer halverwege de sluis, Je weet wel Jan Snijders met die duikplank en die gegraven gaten, dit is denk ik de reden waarom ik niet op die foto 16831 van de vrienden stond., De middelste is mijn meisje.


Geplaatst op

24-08-2008

Reacties:

Datum: 24-08-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

Die jongen lijkt Tiny Gilsing wel, de veel te vroeg overleden vroegere eigenaar van Saris Musical Instruments op de Kalmoesstraat. Tinus begon zijn muziekzaak in de sixties in zijn woning aan de Kempensebaan. Zit ik goed, Ad?


Datum: 25-08-2008
Naam: Ad Pluijm  
img

Helemaal 100 procent Ben, hij was een kameraad van mijn zwager Johan Meeuwsen, het meisje in het midden is Marian Meeuwsen (nu Pluijm )en links is Ria Brosie ( nu Adams) haar vriendin ook nu nog.


Datum: 18-10-2008
Naam: Monique Gilsing  

Dit klopt inderdaad,dit is Tiny Gilsing,want ik kan het bevestigen, ben namelijk zijn dochter!


Datum: 19-10-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

Gosh, Monique, wat moet jij dan trots zijn op jouw helaas veel te vroeg overleden vader. Hij heeft zoveel goeie dingen gedaan voor met name muziekmakend Eindhoven! Sinds we vanaf 2006 Back to the Sixties organiseren (zie ) valt zijn naam ieder jaar tijdens de voorbereidingen en het evenement zelf. Zelf heb ik nog steeds mijn Fender die ik bij hem destijds kocht: aan de voordeur van de Kempensebaan!


Datum: 19-10-2008
Naam: Henry Gilsing  
img

Leuk om te zien dat jullie de Fashion 66 hebben geprogrammeerd op Back to the Sixties, aangezien mijn vader veel met hen te maken had en dat er 2 neven van mijn moeder in spelen.


Datum: 20-10-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

Heeej Henry, komen dus op 14 december a.s. en breng de hele bubs gewoon gezellig mee. Er is dit jaar door het Stadspaviljoen ruim 200 vierkante meter extra ruimte vrijgemaakt zodat iedereen er in kan. En die twee neven van je moeder? Dat moeten dan Toon en Frans de Lepper zijn! Ze zijn keihard aan het repeteren en ik kan je alvast melden dat het echt Fashion is zoals het in de sixties klonk!


Datum: 20-10-2008
Naam: Monique Gilsing  

Natuurlijk ben ik trots op mijn vader (en op mijn broer natuurlijk ook, zie berichtje hier boven). Het is voor ons leuk om te lezen dat er nog steeds over hem gesproken wordt.
Ga proberen om die dag aanwezig te zijn, tot dan zou ik zeggen.


Datum: 25-10-2008
Naam: Tilly Ordelman Gilsing  
img

Wat leuk om die foto te zien van een van mijn broers. Hij was muzikaal en verkopen kon hij. Hij was zeer trots op zijn zaak, helaas was het veel tekort.


Datum: 26-10-2008
Naam: Ad Pluijm  
img

Het doet me echt deugd om al deze commentaren te lezen, door het plaatsen van deze foto uit mijn vrouw haar oude album is het toch weer zo dat je kan merken dat Tini Gilsing wel al een hele poos dood is maar bij lange na nog niet vergeten. Ben gisteravond nog met mijn zwager op stap geweest en hebben het toevallig nog over hem gehad. Allemaal toeval maar wel kei leuk.


Datum: 22-07-2009
Naam: Joep Brekelmans  
img

Tiny was vroeger een collega van mij. (Philips kunststoffen). Hij was destijds ook actief met gaskachels aansluiten. Hij schakelde dan ook
colegas in die hij ook een centje gunde. Ook herinner ik mij dat hij in cafés plaatjes uit jukeboxen van de nieuwste exemplaren voorzag, de oude verkocht hij dan weer op de markt. Wij hadden ook nog een kaartclubje. Hij had destijds het onderhoud op de Beatrix. Ook herinner ik mij dat hij in Oers een openlucht muziekfestival organiseerde (een of twee keer). Hij is in die periode weggegaan bij Philips.
Ik heb hem nog een keer ontmoet bij een voetbaltoernooi waar zijn zoon mee moest spelen. Later heb ik van zijn broer vernomen dat hij overleden
was. Ik herinner hem als een fijne, sociale collega.