EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

1647

Bijdrager:

Jaar:

1980

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

335 't Hofke

Straat:

't Hofke

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Families

Onderwerp 3.:

vd Heijden

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Familie v.d. Heijden 1980.

Beschrijving

De hele familie v.d. Heijden voor de Martinuskerk in Tongelre. Gemaakt ter gelegenheid van een 60 jarig kloosterfeest in 1980.


Geplaatst op

16-10-2005

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 16-10-2005
Naam: Hans van Melis  
img

Namen, ik wil namen! Wie staan er op de foto? In ieder geval wat statistische gegevens. Kwam de kloosterling uit Tongelre? Hoeveel % van de gefotografeerden hebben de achternaam v.d. Heijden?


Datum: 16-10-2005
Naam: Wil v. Hout  
img

Hans, zie ' kloosterzuster ' op de van site van je vriendin Yvonne www.eindhoven-toen-en-nu.nl


Datum: 11-02-2006
Naam: Anneke v. Esdonk  
img

Enkele namen: José & Jan van de Ven-van der Heijden, Annie & Jan Mallens-van der Heijden, Frans & Riet ......-van der Heijden, .... en Gijs van der Heijden. Bij mijn weten kwam kwamen laatst genoemde uit de Melkweg.


Datum: 06-07-2006
Naam: Annie Mallens v.d. Heijden  
img

De kloosterzuster was Anna v.d. Heijden en ze woonde met haar familie op Melkweg 19. Zij was bij de orde van de zusters van Schijndel. Zij was werkzaam op de bewaarschool in Raamsdonk en later in Rosmalen. Op latere leeftijd is zij naar Oud Tongelre overgeplaatst en op hoge leeftijd overleden.
Haar kloosternaam is mij niet bekend maar dat ga ik navragen bij familie. Alle neven en nichten waren op dit jubileum uitgenodigd. Er waren 48 kleinkinderen bij de fam. v.d.Heijden en zoals u ziet waren die goed vertegenwoordigd. Wat namen betreft, daar moet ik eens voor gaan zitten. Ik ben een nicht van Tante Zuster en nu weet ik ook haar kloosternaam Zuster Elisia.


Datum: 13-06-2008
Naam: Rob van der Heijden  
img

Ik ben Rob van der Heijden, de foto is helaas te wazig om eens heel goed te kunnen bekijken. Mijn vader is Harrie van der Heijden, zoon van Henricus van der Heijden, die woonachtig was op de Poeijersestraat. Het kan heel goed zijn dat mijn vader en opa hier op staan. Ik was in 1980 een broekie van 10 jaar oud....
Mijn oma is in 1977 overleden ik heb haar maar amper gekend en heb er alleen vage herinneringen aan. Ik heb verder erg weinig tot geen contact met de van der Heijden-familie. Ik zelf woon nu in de Achtse Barrier in Eindhoven en ben van beroep quality engineer.