EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

15411

Bijdrager:

Jaar:

2008

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

215 Joriskwartier

Straat:

Tulpstraat*

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Families

Onderwerp 3.:

Overige Families

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Fam. van Corstanje, 40 jaar getrouwd.

Beschrijving

Dit zijn mijn opa en oma van Corstanje toen ze 40 jaar waren getrouwd. Zij woonden in de Tulpstraat. Ook staat Kees van Corstanje er op, deze speelde bij voetbalclub Oud Stratum. Zie foto 15339.


Geplaatst op

30-03-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 16-04-2008
Naam: Corry Verschueren  
img

Miet en Jan Vlemmings staan ook op de foto, tante Miet was een zusje van opa.


Datum: 22-04-2008
Naam: Lies Bloksma - Werrens  
img

Leuk, een foto van enkele bekenden. Ik zie Betsie Leenders ook staan. Allemaal oude buren, wij woonden op 17. Mijn broer Sjef was getrouwd met de dochter van Betsie. De familie Corstanje woonde aan de overkant. Naast hun huis was een huis weggebombardeerd. Ik kan me hen nog goed herinneren.


Datum: 03-09-2012
Naam: Petra van Dommelen  
img

Mijn oma (Kee van de Pol) is later met Graat gaan samenwonen of getrouwd. Kan iemand mij hier iets meer over vertellen? Ik ben bezig met de familiegeschiedenis van mijn oma (Kee dus). Op welk nummer woonde Graat?
Iedereen die mij maar iets kan vertellen maakt mij blij! Ik weet weinig tot niets over de familie. Ik weet wel dat ik oma en Graat vanuit de Versantvoortstraat ging bezoeken en dat er aan de voorzijde of achterzijde van het huis een weilandje was met dieren.


Datum: 22-10-2012
Naam: Corry Verschueren van Corstanje  
img

Op de foto staat de familie voor het huis van opa Van Corstanje. Toen mijn oma was gestorven, heeft opa Kee van de Pol leren kennen, dus in het huis dat je ziet heeft Kee ook verschillende jaren gewoond. Opa is de man wie ze 40 jaar getrouwd was.


Datum: 15-08-2013
Naam: Cor de Bruijn  
img

Ik heb nog een paar jaar gevoetbald in het elftal dat de hr. De Kroon had opgericht. Wij speelden op het veld dat achter de Tulpstraat lag (jaren 1951-52) waar nu het oude gebouw van Omroep Brabant staat. Huub Dielissen en Cees Corstanje stonden ook in dit elftal. Verder weet ik geen namen meer, ook niet de naam van de club. Kan Oud Stratum zijn. Op de Heezerweg was toen een frietzaak (die er nu nog is) en daar kregen we op maandag een gratis builtje friet omdat we in dit elftal speelden. Ik was de keeper. Leuke tijd geweest.


Datum: 16-08-2013
Naam: Corry Verschueren  
img

Hoi Cor, kijk eens op foto 15339, dat is het elftal van de Tulpstraat met mijn vader Cees van Corstanje en Huub Dielessen.


Datum: 16-08-2013
Naam: L.Bloksma-Werrens  
img

Beste Cor. Er staat een voetbalclub op die heet Madjoe met enkele bekende Stratummers. Zoeken bij Tulpstraat.