EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

14634

Bijdrager:

Jaar:

1950

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

711 Schrijversbuurt

Straat:

Gestelsestraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Gestelsestraat

Beschrijving

Dit is het veldje waar nu de huisnummers 71 t/m 75 staan. Op de achtergrond rechts nr. 76a met daaraan vast de timmerwerkplaats van Rulo. Helemaal links het oude pand van slager Lelyveld.


Geplaatst op

01-01-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 10-09-2010
Naam: J. Manders-Jansen  
img

Ik heb altijd tegenover tegenover de "de kapotte huizen" gewoond op nummer 82 op dat bovenhuis. Onder ons woonde de familie Maarschalk. Die had een huishoudster die heette Dien Hendricks en haar man Theo. De familie Maarschalk is verhuisd naar Den Haag en Dien en Theo zijn er blijven wonen.


Datum: 13-03-2012
Naam: Couwenberg  
img

Hallo, wij hebben altijd in het huis gewoond achter de struiken op 67A. Ik ben daar in 1974 geboren. Kan me nog goed herinneren dat er geen huizen op stonden en we zo op de achterpoort van onze garage konden kijken. De man aan de andere kant van het veld was in die tijd werkzaam bij Gouda's Glorie, maar ben even zijn naam kwijt. Tegenover ons zat de cafetaria van Henk en een kapsalon, met bovenwoning. Daar woonde toen ene Carla met hondje Zorro. Later werden op het veld woningen geplaatst. Erg jammer, nr. 67A was tenslotte een vrijstaande woning. Wel mooi om weer te zien.