EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

12757

Bijdrager:

Jaar:

1961

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

222 Gerardusplein

Straat:

Geraniumstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

H Hart MULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
H. Hart Ulo, Geraniumstraat, 1960-1961 4e klas

Beschrijving

Dit is een foto van de 4e klas met juffr. Van der Heijden, Bovenste rij v.l.n.r. Tilly Flapper, Ria Crooijmans, Maaike Gall, Toos van Gorp, Sylvia van den Broek, Rita Goossens. Tweede rij (van boven) Mieke Boeren, Marion van den Broek, Jopie Bouwman, Marijke van der Vleuten, José Panken, Marie-Louise van Buggenhout. juffr. Van der Heijden. Derde rij: Tony van Gogh, Ans Cleassens, Jessy van Helmont, Ine van Barschot, Ans van Oers, Beppie van Barschot, Nori de Bruin, Franzi van Dijk en ikzelf (Mieke van der Linden). Voorste rij: Tineke v.d. Sommen, Rian van Eijndhoven, Therese Hayens, Ans Pelt. Wie herkent zich nog?


Geplaatst op

02-08-2007

Reacties:

Datum: 07-08-2007
Naam: Marie-Thérèse Hagens  
img

Deze foto heb ik ook nog, gelukkig met alle namen op de achterkant geschreven. Volgens mij zit er een (type)foutje in en wel bij mijzelf. Mijn achternaam is Hagens. Al heel lang ben ik op zoek naar Ans Pelt. Met z'n drieën hebben Rianne van Eijndhoven en ik samen met Ans Pelt vooral veel lol gehad in de 4de klas. Weet er iemand waar Ans Pelt gebleven is? Het laatste wat ik gehoord heb en dat is al héél lang geleden, was dat zij in Hoofddorp zou wonen.


Datum: 07-08-2007
Naam: Ans Hulshoff  
img

Deze foto ken ik ook nog. Ik heb hem nog thuis. Wat lang geleden allemaal zeg! ik weet nog dat er inderdaad drie waren die altijd veel plezier hadden, ze waren ouder dan ik nl. Ans Pelt, Rianne van Eijndhoven en Marie-Thérese! P.S. ik heb nog wel meer foto's!
<<< PLAATSEN! (Peter) >>>


Datum: 08-08-2007
Naam: Mieke van Baalen-van der Linden  
img

Het zou leuk zijn als Ans Hulshof-van Oers die andere foto's ook nog zou plaatsen. Dit zijn nl. de enige klassenfoto's die ik nog heb van de U.L.O.


Datum: 12-04-2009
Naam: Ans Kivits-Pelt  
img

Marie-Thérese, je hebt me gevonden, heel toevallig kwam ik je bericht tegen, wat leuk dat je nog wel eens aan me denkt. Lang geleden, maar niets vergeten. Ik hoop gauw van je te horen. Wat een jeugdsentiment om de foto's weer te zien. Heel erg leuk.


Datum: 07-05-2009
Naam: Marie-Thérèse Hagens  
img

De zoektocht naar Ans Pelt (zoals jullie hierboven lezen) heeft succes gehad dankzij Eindhoven in Beeld. Wij hebben nu na al die jaren eindelijk weer contact en gaan elkaar gauw zien. We wonen wel een eind van elkaar, maar dat kan de pret niet drukken. Veertig jaar geleden hebben wij zelfs in dezelfde tijd twee jaar in Vlaardingen gewoond ... zonder het van elkaar te weten.