EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

10322

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

412 Hemelrijken

Straat:

Houtstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

St Joseph ULO \ Dr Edith Stein Mavo

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Mulo Houtstraat, 1966, klas 3b.

Beschrijving

Mij nog bekende namen: Toos Verhagen, Dora van Uden, Meggie Meulensteen, Geppie Smaal, ? van Veijfeiken en Paula van der Sommen.


Geplaatst op

17-03-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 18-03-2007
Naam: Yvonne Levens  
img

Zie voor een foto van deze school foto 4409


Datum: 25-11-2007
Naam: Meggie Meulensteen  
img

Nog een paar namen: Marie-Thérèse Gulikers, Marja van Dooren, Ellie Luijtelaar, Dorrie van Leuken.


Datum: 31-03-2008
Naam: Hennie Bijnen  
img

Nog een paar namen: Els van Genuchten, Ine van Aalst en ondergetekende, Hennie Bijnen.


Datum: 09-04-2008
Naam: Hennie Bijnen  
img

Op 31 maart heb ik spontaan gereageerd op de foto, die ik toegezonden kreeg. Helaas heb ik de namen verkeerd geplaatst! Het was Els van Genechten, Ine van der Aalst, Friedy van der Donk, Marjolijn van der Vijfeiken. Ook het jaar klopt niet, het was namelijk het examenjaar in 1968!


Datum: 13-04-2008
Naam: Paula Brom van der Sommen  
img

De foto is volgens mij gemaakt in de 3de klas, omdat Dora van Uden hier nog op staat. Zij is in de zomervakantie verongelukt in Duitsland met de brommer. En dat was in 1967.


Datum: 14-04-2008
Naam: Yvonne Levens  
img

Klopt Paula, onder de foto staat ook dat het klas 3b van 1966 is. Aan de kleding te zien is deze foto in die winter genomen. De winter daarop heeft Dora inderdaad niet meer meegemaakt; zij overleed op 31 juli 1967 te Düsseldorf. Tijdens de begrafenis troostte de pastoor ons als volgt: soms lijkt het alsof Onze-Lieve-Heer op zoek is naar kostbare parels, die te goed zijn voor deze wereld. Hij roept hen als eerste bij zich.


Datum: 24-01-2010
Naam: Marja Suurs  

3e meisje van links ben ik, Marja Suurs << Marja geef je nog even je e-mailadres door? (red.)


Datum: 11-04-2011
Naam: Ine van der Aalst  
img

Hey, wat leuk zeg om deze foto zo tegen te komen! Ik dacht dat ik die alleen nog maar eens (hééél soms) bekeek in mijn fotoalbum , maar nu staan we hier met zijn allen in volle glorie op het internet! Ik denk dat we er sindsdien op vooruit zijn gegaan en er met de tijd beter zijn gaan uitzien. Maar nu zijn we alweer zooo veeel jaartjes verder! Hoe zouden we er nu uitzien? Ik weet het alleen van Els van Genechten, want die heb ik nog wel eens ontmoet in de fitnessclub! (Ook alweer zeker 2 tot 3 jaar geleden...) Hoe zou het toch met iedereen zijn? Ik ben heel benieuwd naar Hennie Bijnen.


Datum: 04-10-2011
Naam: Wilma Lemmens-Van de Donk  
img

Hallo allemaal! Een-na-laatste rij van achteren en dan de tweede van rechts ben ik; Wilma van de Donk. Van Vijfeijken heet Marjolijn en op de voorste rij 3e van links zit Ellen Boley. Achter haar zit Linda van Dietz (naast links Marja Suurs). Aan de andere kant, naast Marja zit Lia Heitner. Achterste rij, 2e van links is Annelies Jeuken en naast haar rechts Janny Vandevondervoort. Links achter Marjolijn van de Vijfeijken (links naast mij) staat Ellie Luytelaar. Jeetje, wat jammer dat ik dit niet eerder gezien heb!


Datum: 03-09-2012
Naam: Marie-Louise  
img

Ik zat in verschillende klassen met Dora van Uden en ik ben ook naar haar begrafenis gegaan. Na de begrafenis was ik zo overstuur dat ik veel te hard reed op mijn bromfiets en de politie gaf me een bon. Insult to injury....
<<< Marie-Louise, er zijn waarschijnlijk mensen die nieuwsgierig zijn naar je achternaam. Wil je die nog even doorgeven? (Red.) >>>


Datum: 05-02-2014
Naam: Geppy Brand-Schmaal  
img

Leuk hoor, om die foto inderdaad terug te zien op 't internet. Misschien is het iets om een keer een reünie te organiseren. Dames wie neemt het voortouw?