EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

10184

Bijdrager:

Jaar:

1965

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

114 Fellenoord

Straat:

Pastoor Petersstraat*

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

St Thomas van Aquino MULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Thomas van Aquino Mulo (9)

Beschrijving

Bovenste rij uiterst rechts mijn broer, Joop Smits. 2e rij vierde persoon (met strikje) Jan van Stiphout van de Broekseweg. Leraar is Dujardin. Hij heeft later les gegeven op het Eckart College. Wim van Dijck, sta jij hier ook op?


Geplaatst op

14-03-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 15-03-2007
Naam: Tini van Rooij  
img

Staand, helemaal rechts is onze Gerard (van Rooij)


Datum: 15-03-2007
Naam: Ben Brekelmans  
img

Tweede rij 1e rechts (voor Gerard van Rooij dus) is Johnny Williams, 3e van rechts Jos Roosen, 4e van rechts Tini Scheepers, 5e van rechts ? Suurs. Op de 3e rij, rechts naast Jack van Stiphout, is m.i. Hans van Doormalen


Datum: 18-03-2007
Naam: Wim Van Dijck  
img

Nee Ad, hier sta ik niet op. Ik heb de tweede klas overgedaan.


Datum: 07-01-2008
Naam: AMGB (Louis) de Wit  
img

De foto is NIET uit 1965, maar is het schooljaar 1962-1963. Het is klas 1c van de MULO Thomas van Aquino. De foto is gemaakt voor het lokaal van klas 4B: dat was de wiskundeklas van dhr. Spee.
Zittend v.l.n.r.: Willy Wollerich, Hans van Weegberg, Ad van der Wijdeven, Frans de Vos, Jos Ruijters, Gerard Roelofs, Jan van Venrooi, Tiny Renders, Kees Stoop, Gerard Slaats.
Knielend v.l.n.r.: Ad van Vroonhoven, Frans Spijkerboer, Henk Willemsen, Maurits-Jan Rigtering, Martin Suurs, Tiny Schepers (in 1969 dodelijk verongelukt: kruispunt Vredeoord-Boschdijk-Tweede Lieven de Keijlaan), Jos Roossen, Theo Ploegmakers, John Williams.
Staande v.l.n.r.: klassedocent (boekhouden) dhr. G. Dujardin, Hans den Teuling, Christ Smit, Jan van Stiphout, Joop Verschuuren (plotseling op ong. 48-jarige leeftijd in Djakarta overleden en zijn vader overleed op ongeveer dezelfde leeftijd als Joop; dat was rond 1965), Frans de Visser, Hans Schrijvers, Frans Schrijvers, Jan Wasmus, Gerard van Rooij.
Bovenste rij v.l.n.r.: Ton van der Schoot, Louis de Wit, Jack Wittebrood, Jan Renders, Jack van Vroonhoven, Hans Wagemams, Joop Smit.


Datum: 07-06-2009
Naam: Jan Wasmus  
img

Het klopt dat deze foto niet uit 1965 is. Ik heb alleen de schooljaren 62-63 en 63-64 op de Mulo in de Pastoor Petrusstraat gezeten. De namen van de mensen van de lagere school ken ik bijna allemaal nog maar van deze foto kon ik me maar een paar namen herinneren. In 1975 ben ik uit Eindhoven naar Utrecht vertrokken. Ik werk nog steeds in Utrecht maar woon al weer bijna 20 jaar in Geldermalsen.


Datum: 02-06-2010
Naam: John Williams  
img

Hoi Louis, top dat je al die namen nog weet en volgens mij kloppen ze allemaal ook. Namen bij de gezichten is zeker zo leuk. Zelf ben ik nog steeds woonachtig in Eindhoven - nog uit weggeweest ook. Bevalt nog steeds prima.