Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam *):
Email *):
E-mailadres verbergen op de website:
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen *):
Titel *):
Jaar:
Kies een foto:
Informatie bij foto:


*) zijn verplichte velden om te vullen

Foto insturen

 

Foto insturen

Alvorens een nieuwe afbeelding toe te voegen aan deze website gelieve u het volgende in acht te nemen.
Let op dat de afbeelding door u gemaakt moet zijn of u moet toestemming van de copyrighthouder hebben voor publicatie. Als de afbeelding eenmaal is toegevoegd bezit u of de copyrighthouder nog steeds alle rechten. U moet zich wel realiseren dat het dupliceren van afbeeldingen op het internet voor misbruik redelijk eenvoudig is

Om de foto in te sturen gebruikt u de volgende instructie.

  1. Controleer of uw afbeelding is opgeslagen op uw computer in .jpg formaat (JPEG) en of het bestand (bij voorkeur 300-600 dpi) niet groter is dan 5 Mb. In ieder geval is het gewenst om de foto zo groot mogelijk in te sturen. Dan kunnen wij eventueel een grote versie van de foto plaatsen.
  2. Hierna kunt u het formulier hiernaast gebruiken om uw afbeelding op te zoeken (bladeren) om deze op de website te laten plaatsen. Vervolgens kunt u uw gegevens en andere relevante informatie over de afbeelding toevoegen. Hou de titel van de foto zo beknopt mogelijk maar wel duidelijk. Probeer altijd een zo goed mogelijke schatting van het jaartal van de foto te geven. Als u echt geen idee heeft, zet dan jaartal 0. We stellen het op prijs als u bij Info een zo uitgebreid mogelijke omschrijving van de foto verstrekt.

Een redactielid zal spoedig uw bijdrage controleren.
Helaas kunnen we niet garanderen dat alle afbeeldingen worden gepubliceerd. De redactie kan beslissen dat de afbeelding niet relevant is voor de website of dat uw afbeelding erg lijkt op een afbeelding die al op de website gepubliceerd is. We doen ons best om u geïnformeerd te houden. Zodra uw foto wordt geplaatst, ontvangt u van ons een e-mail met het nummer waaronder de foto is geplaatst.

Als u liever de foto's per e-mail naar de redactie wilt sturen, mail dan naar: redactie@eindhoveninbeeld.com. Voor de algemene voorwaarden klik HIER.