Fotonr.: 9399
Bijdrager Helene Boselie
Jaar: 1959
Locatie 1.:Tongelre |312 Lakerlopen |Tongelresestraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Dansscholen / Balletscholen |Anneke van Summeren

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

De balletschool van Anneke van Summeren.

Beschrijving Een uitvoering van de balletschool van Anneke van Summeren op de Tongelresestraat. Op de eerste rij weet ik nog Marianne Kuiten en Els Fober. Op de achterste rij sta ik helemaal rechts en naast mij Anja van de Vijfeijken.
Geplaatst op 18-02-2007
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 03-02-2011
Naam: Doortje van Nunen img

Wat is dat leuk om een foto van onze dansgroep te zien. Ik heb ook heel lang bij Anneke ballet gedanst en heb daar helemaal geen foto''s van. Ook niet van de optredens in het Katholieke Leven. Misschien dat er iemand is die deze wel heeft. Ik zou dat geweldig vinden.


Datum: 27-03-2012
Naam: Lianne Doms img

Hi Doortje, ik heb zelf nog 'n foto van 'n optreden in - de Stadsschouwburg, of 't POC - dat weet ik niet meer. Wel heel officieel met kleedkamers en 'make up' onder de bühne van dat theater, in 1963/64. Daar staan ook meisjes op waarvan ik de namen niet (meer) ken; 't is ook alweer zo lang geleden; ergens tussen m'n 7e en 9e .... Zal 'm scannen en insturen ..... Anneke zelf wordt daar ook 'gehuldigd' met bloemen!

(De beloofde foto staat inmiddels ook op de site : 31108 . Red.)


Datum: 16-11-2013
Naam: Cora van den Putte img

Hallo wat leuk om deze foto te zien. Helemaal links op de foto sta ik met die lange dunne benen. Ik heb een paar jaar bij Anneke op ballet gezeten en ook met de optredens meegedaan in het Katholiek Leven, maar helaas geen foto's daarvan.
Cora van den Putte