Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 9268
Bijdrager Hennie de Groot
Jaar: 1980
Onderwerp.: Verenigingen |Carnavalsverenigingen |De Emmers
Onderwerp 2: Gedrukte en Geschreven Media

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

C.V. de Emmers

Beschrijving Ook deze vond ik op de zulder. Een 45 toerenplaatje van C.V. de Emmers. Met op de A-kant: Hou 't recht en op de B-kant: Onder m'n kieltje.
Geplaatst op 14-02-2007

Reacties

Datum: 15-02-2007
Naam: Hennie de Groot img

Tekst en Muziek: Joop Martens. Arrangement: Martin Eykemans. Bewerking, muzikale leiding en zang: Wil de Wit. Gelegenheidskoor en orkest; de Vrolijke Emmer. Deze plaat was uitgebracht door Carnavalsstichting De Emmrs te Eindhoven. Deze had haar residentie in de Philipskantine in de Beukenlaan.


Datum: 16-02-2007
Naam: Gijs Dijsselbloem img

Jaren bij de Emmers carnaval gevierd, prachtige zaal met podium waar de bezoekende gezelschappen hun nummers opvoerden en 's maandags kwam meneer Frits altijd even langs.


Datum: 16-02-2007
Naam: Ap ten Hartog img

Ik heb nog emmertjes van de carnavalsclub de Emmers. Zij gaven deze uit als onderscheiding.


Datum: 16-02-2007
Naam: Hennie de Groot img

Die emmertjes Ap, die heb ik nog in 2 maten.


Datum: 17-02-2007
Naam: Piet van Hees img

Ik heb naast die aluminium in 2 kleuren ook nog houten. Je kon ze kopen bij de entree. Ieder jaar eentje erbij. Uiteindelijk heb ik ze met zijn allen aan één ketting gedaan, want die touwtjes....


Datum: 15-05-2007
Naam: Henk Weiss img

Dit was een geweldige tijd, ik ben zelf 2 keer adjudant geweest bij de Emmers en dat plaatje kan ik me goed herinneren want mijn vrouw heeft daar nog in meegezongen. Dit blijven mooie herinneringen.


Datum: 06-07-2007
Naam: Tiny Roodbol img

Zelf was ik de oprichtster van de dansmarietjes, mijn zwager Chris de Laat zat ook in het bestuur. Zodoende ben ik begonnen met de dansjes in te studeren boven bij de Palthe in de Rechtestraat, waar ik ook mijn man heb leren kennen. Dat was een hele leuke tijd. Misschien heeft iemand er nog foto`s van?


Datum: 11-02-2013
Naam: Lydia img

Ben een paar jaar dansmarietje geweest bij "de Emmers" en heb hier veel plezier gehad. Heeft iemand nog kleine emmertjes, zou die verschrikkelijk graag als aandenken willen hebben. Ik heb ze helaas door privé-omstandigheden verloren, vind het heel jammer.


Datum: 16-02-2014
Naam: Cor en Wil Pet img

In 68 /69 hebben wij, Cor Pet en Hennie Donker en echtgenoten carnaval gevierd bij de Emmers, gelogeerd bij fam. Hageman in Eindhoven. Leuke dagen. Was voor ons, van boven de grote rivieren, 'n grote belevenis. We zijn daarna ook nog enkele jaren terug geweest maar alles weer uit het oog verloren. Wij,willen graag weten of iemand nog iets weet hierover, o.a. Henk Weiss en Wim Hageman met wie ik nog heb samen gewerkt bij Philips. Laat eens iets van je horen, wij waren indertijd 34 en 39 jaar oud. Vriendelijke groeten van Cor en Wil Pet