EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

8610

Bijdrager:

Jaar:

1995

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

511 Driehoeksbos

Straat:

Vijfkamplaan

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Overige Sporten

Onderwerp 3.:

Petanque

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Petanque Club Eindhoven

Beschrijving

De Petanque Club Eindhoven. Foto gemaakt in de Jeu de boulehal aan de Vijfkamplaan. Er werd training gegeven door Jo van Rhee, staand rechts op de foto. Zittend: Louis Sarbach, Corry ?, Cecile Hartane, Gerrit Meijer. Staand: ??, Harm ?, Jos Valentijn, Hennie de Groot, Ton Derogee en Jo van Rhee.


Geplaatst op

18-01-2007

Reacties:

Datum: 19-01-2007
Naam: Hennie de Groot  
img

De achternaam van Harm weet ik nu ook; Harm Makken en is de schoonvader van Jos Valentijn, die naast hem staat.


Datum: 19-01-2007
Naam: Ap ten Hartog  
img

Hennie, de man met het baardje is Harrie Makken. Woont bij mij in de Doorniklaan.


Datum: 19-01-2007
Naam: Hennie de Groot  
img

Beste Ap, Harm Makken, de man met het baardje, heeft zich bij de petanque club Eindhoven voorgesteld als Harm en niet als Harrie.


Datum: 19-01-2007
Naam: Willem Verstegen  
img

Jo van Rhee vroeger woonachtig evenals wij in de Pieter Zeemanstraat nabij de Boschdijk en Philips Nederland, tegenwoordig woonachtig in Meerhoven.


Datum: 19-01-2007
Naam: Hennie de Groot  
img

Helaas, Willem, Jo is al enkele jaren niet meer onder ons. Het was een van mijn beste vrienden.


Datum: 19-01-2007
Naam: Ap ten Hartog  
img

Hennie, Harm Makken wordt ook wel eens Harrie genoemd. Ik weet dat hij Harm heet. Hij heeft bij mij ook op de Röntgenafdeling bij Philips gewerkt. Jij en ik komen er samen altijd uit.


Datum: 19-01-2007
Naam: Willem Verstegen  
img

Ap, hebben we het dan over de Harm Makken die in het verleden bij Philips Medical Systems werkte? Op de foto was het mij niet geheel duidelijk dat dit Harm was. En Hennie, wat Jo betreft dat klopt inderdaad dat hij enkele jaren geleden helaas is overleden. Dit was me even ontgaan. Wij spraken vorig jaar nog met zijn zoon Ton die ook in Meerhoven (vlakbij zijn moeder) woont en die vertelde dit aan ons. Een pracht en integer kerel was Jo zoals wij hem vroeger meemaakten met zijn grote hobby thuis-biljart in de Pieter Zeemanstraat. Ton werkt vermoedelijk nog steeds bij Opel-Dealer Driessen aan de Kanaaldijk zuid in Eindhoven.


Datum: 20-01-2007
Naam: Hennie de Groot  
img

Dat weet ik wel zeker dat Ton bij Driessen aan de Kanaaldijk zuid werkt. En Han de 2e zoon werkt bij Driessen Suzuki in de autowijk in Woensel, heeft mij vorig jaar nog een mooie nieuwe verkocht.


Datum: 04-02-2007
Naam: Marijke van der Sluis-Derogee  
img

Ik zat wat te surfen vanwege mijn stamboom en kwam de foto op deze site tegen. Er stonden wat namen bij, maar ik weet niet zeker of degene die 2e van rechts op de foto staat inderdaad Ton Derogee is.
Ik zou het wel leuk vinden om te weten of hij dat inderdaad is i.v.m. mijn stamboom. Alvast bedankt voor de reactie. Indien hij zelf reageert zou natuurlijk nog leuker zijn.


Datum: 05-02-2007
Naam: Hennie de Groot  
img

Ja hoor, Marijke, dat is inderdaad Ton Derogee. Samen met mij hebben we heel wat partijen gegooid. Een fijne vent. Net als zijn broer Ben, staat helaas niet op de foto, maar was ook lid van Petanque Club Eindhoven. Ton woont in de buurt van het Ir. Ottenbad. Ben in Blixembosch.


Datum: 07-02-2007
Naam: Mustapha Hartane  
img

hallo Hennie. Ton Derogee boult nog steeds bij PCE (de enige uit de foto die nog lid is van PCE). Ben is verhuisd naar Tongelre en boult niet meer. Ik en Cécile zijn nog steeds aktieve boulers en zijn lid van Jagershoef. Gerrit Meyer (1e rechts-onder) is helaas ook overleden. Louis Sarbach (1e links-onder) is ernstig ziek. Corry heeft als achernaam Turkkal. De groetjes. Mustapha Hartane


Datum: 01-04-2010
Naam: Eef Schuurman  
img

Op de foto staat Gerrit Meyer afgebeeld hij is enkele jaren geleden overleden. Misschien is het leuk om de oud leden een keer te ontmoeten op onze mix dinsdagavond bij het Ir Ottenbad. Wij P.C.Eindhoven zijn inmiddels (per 1 april) na 20 jaar vertrokken bij de Mortel.


Datum: 01-04-2010
Naam: Ton Derogee  
img

Hallo Hennie, Dank zij Eef deze prachtige site ondekt met een voor mij onbekende foto van ons bouleclubje. Wat een mooie tijd was dat, met Jo van Rhee, Gerrit, Louis, Harm, Jos enz, en natuurlijk waren we een stuk jonger. Met Mustapha heb ik nog pas een balletje gegooid , een behoorlijk zwaar tournooi in Dussldorf met / tegen de grote jongens van de boulewereld en ik moet zeggen, we hebben het niet slecht gedaan.


Datum: 02-04-2010
Naam: Mustapha Hartane  
img

En het is geen 1 april grap hé Ton ?


Datum: 02-04-2010
Naam: Hennie de Groot  
img

Hee Eef, Ton en Mustapha, ik ben na 10 jaar onderbreking ook weer aan het boulen gegaan. Ik moet het nog een beetje rustig aan doen. Dus ik ben ook maar weer heel rustig begonnen bij PC. 't Zwaantje. Leuk om weer iets te horen. Vorige week nog even met Han van Rhee zitten buurten bij Suzuki in de autowijk. Krijg toch weer heimwee naar PCE. Geweldige tijd gehad. Groetjes aan allemaal. Hennie


Datum: 02-04-2010
Naam: Eef Schuurman  
img

Hoi Hennie, Hardstikke leuk, toevalligerwijs kwam ik op de site de foto tegen waarop ik reageerde. Bij deze ben je van harte welkom om op dinsdagavond een keer te komen mixen bij P.C.Eindhoven. Wij zijn twee jaar geleden gefuseerd met Woenselse Heide. En spelen vanaf 1 april op de buitenbanen van het Ir.Ottenbad. Groetjes Eef Schuurman.


Datum: 03-04-2010
Naam: Eef Schuurman  
img

De ontbrekende naam op de foto is Eddy Broeders destijds een van onze jeugdleden.


Datum: 07-04-2010
Naam: Ton Deogee  
img

Hoi Moes, nee dit is echt geen 1 april grap, na een lange reis ( jetlag), honger en dorst, teamwisseling etc.etc, etc, hebben we niet slecht gepresteerd. je moet uiteraard ook de mogelijkheden van ons team kunnen inschatten, die liggen uiteraard wat lager als de fullprofs. En Hennie wat jou betreft, ik kom een keer een balletje gooien, kunnen we wat ouwe koeien uit de sloot trekken (halen), ik zie je nog voor me met je eeuwige peuk in je mond, een soort Lucky Luck, alleen het paard ontbrak, maar plaatsen kon je als de beste, dat is zeker, Groetjes aan allen, Ton Derogee


Datum: 08-04-2010
Naam: Hennie de Groot  
img

Ja, Ton een mooie periode. Helaas de peuk moet je ver gaan zoeken, ik rook al 12 jaar niet meer. Misschien herken je mij niet meer zonder sigaret. Maar als je komt, pakken we er nog eens eentje.


Datum: 23-11-2010
Naam: Hetty Reichwein  
img

Corrie was 50 jaar geleden een vriendin van mij. Weet iemand hoe ik haar kan bereiken ?