EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7855

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

217 Looiakkers

Straat:

Stadswandelpark

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Muziekevenementen

Onderwerp 3.:

Back to the Sixties

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Back to the Sixties. (1)

Beschrijving

Ik zag Eri Coolen met vrouw, Frans Gommers met vrouw, Giovanni van Helvoirt, Ben Brekelmans, Tini van Rooij, Kees van Rooij, ons Henny. Maar wie heb ik allemaal niet gezien? In volgorde van reageren: Anne Troost, Marijke de Groot-Thijssen, Mari Kieneker, Anneke van Rijn van der Veen, Thérèse Sauter-Roijers


Geplaatst op

10-12-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 10-12-2006
Naam: Anne Troost  
img

Fantasties zo een zondag je waande je echt in de sixties wat een mensen. Je kon werkelijk over de koppen lopen vind ik. Er waren mensen die van het begin tot het eind niet stil gestaan hebben. Voor hun een voordeel dat het zo druk was, omvallen kon niet. Het was goed en zeer gezellig. Chapeau voor de organisatie van Back to the Sixties.


Datum: 10-12-2006
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Hans, veel heb ik er ook gezien maar jou heb ik helaas niet gezien/ontmoet.
Jammer had je graag eens willen ontmoeten. Wat een feest hè! Ik begin nu pas bij te komen.


Datum: 10-12-2006
Naam: Jeannette Wassink  
img

Ik hoop maar één ding, en dat is dat dit nog eens een vervolg krijgt! Jullie reacties lezend baal ik oprecht dat ik er vandaag niet bij kon zijn! Maar toch proficiat met het succes dat jullie vandaag duidelijk hadden.


Datum: 11-12-2006
Naam: Hans van Melis  
img

Het was om 3 minuten voor zeven toen er wat meer ruimte kwam.
Overigens Frans wij ook bedankt, zoals Ben Brekelmans zei: Zonder de door Ben ingezonden Spanglefish


Datum: 11-12-2006
Naam: Mari Kieneker  
img

Natuurlijk bedanken de organisatioren van Back to tje Sixties ook de redactie van Eindhoven in Beeld, jullie hebben op een geweldige manier reclame gemaakt voor ons feest en een feest was het. Een mooie herinnering is geboren.


Datum: 11-12-2006
Naam: Anneke van Rijn van der Veen  
img

In een woord geweldig! Door de grote drukte heb ik helaas geen bekende EIB-er kunnen ontdekken/ontmoeten, maar me wel weer erg jong gevoeld.


Datum: 11-12-2006
Naam: Thérèse Sauter-Roijers  

Joep, mijn zus Lieke en ikzelf waren er ook. Wat een drukte en gezelligheid. Je herkent veel gezichten maar bij veel ben je de naam kwijt. Ik neem aan dat er veel bezoekers en bijdragers van EiB waren, maar daar is het weer net andersom, daarvan weet je de namen maar geen gezicht erbij. Mogelijk is daar nog een keer de gelegenheid voor, zoals 1 oktober j.l. Organisatie en EiB bedankt.


Datum: 11-12-2006
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Ja, Thérèse, inderdaad wel namen maar geen gezichten, terwijl ik er op had gehoopt b.v. jou te ontmoeten. Nou weet ik nog niet wie je bent. Heb nog geprobeerd om Rinette te bereiken maar die mail komt terug, dus klopt niet meer.
En graag ook nog eens een EIB-meeting. Was geweldig gisteren hè, en toch maar mooi allemaal door EIB. BEDANKT ALLEMAAL !
Ja, Frans, zoals je ziet is Eindhoven niet veel groter dat dat lieve kleine dorpje in Schotland, waar eigenlijk de oorsprong ligt van deze geweldige site.
Toppie voor jou en je familie en alle medewerkers van EIB.


Datum: 11-12-2006
Naam: Lieke Slegers-Roijers  
img

Misschien een leuk idee om volgende keer blanco buttons uit te delen waarop je zelf je naam kunt zetten. Van mij ook hartstikke bedankt.


Datum: 11-12-2006
Naam: Mari Kieneker  
img

Frans, uiteraard hebben wij als organisatie over badges gedacht voor de bezoekers, maar dan zitten een paar leden van de organisatie de gehele middag aan de tochtige deur, en kunnen dan minder genieten van ons festijn.
Maar op onze site komen de foto's en eenieder kan die dan vrij downloaden, en natuurlijk daarop reageren.
Wij nemen dit punt mee in onze evaluatie, andere suggestie's zijn van harte welkom.


Datum: 11-12-2006
Naam: Ellie Tempelaars-de Graaf  
img

Een geweldige middag, bedankt allemaal.
Marijke het was leuk om je te ontmoeten, ik heb er nu een beter beeld bij waar je precies woonde, 2e huis vanaf het gangetje toch?


Datum: 11-12-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Kom net van de zuurstof af! Wat jammer nou toch dat ik nog(te) veel EiB-ers heb gemist. Ik zeg bij deze toe dat The Jerseys in de EiB-meeting van 2007, mits in tweede halfjaar, voor alleen maar wat consumptiebonnen en een broodje frikadel komen optreden. Speciaal voor jullie want, zoals ik Hans al zei: als jullie mijn foto niet hadden geplaatst, was er geen Back to the Sixties geweest.
Hartstikke, wel honderduuuuuuuzendmaal bedankt, het doet me allemaal heel veel!!
En wij EiB-addicts Marijke, Mari, Tini en ik hebben het met heel veel liefde en plezier gedaan!


Datum: 11-12-2006
Naam: Mari Kieneker  
img

Hans, we hebben elkaar de hand geschud in de lounge zaal, jij stond daar samen met Frans en zijn vrouw en vlgs mij jullie Hennie.


Datum: 11-12-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Tsja, Jeanette, je zat, meen ik, in Frankrijk en dat had, zoals ik je al mailde, natuurlijk prioriteit. Maar de contouren van een Back to the Sixties 2007 tekenen zich nu al af. We zijn aan de praat met o.a. The Vitals en The Jerseys. En dat ziet er allemaal goed uit. Hou (onder voorbehoud) maar vast rekening met zondag 9 december 2007.


Datum: 11-12-2006
Naam: Henny van Melis  
img

Regelmatig die blik van herkening. Ik kwam weer mensen tegen van zo'n 40 jaar geleden! Auw. Mari, helaas was ik niet degene van de hand, ik heb je wel voorbij zien flitsen en reageerde te laat. De volgende keer beter.


Datum: 11-12-2006
Naam: Erie Coolen  
img

Prachtig met al die oldtimers, ik moet zeggen dat ze allemaal nog lekker lopen, alleen het verbruik is wel wat hoog!!!Henny wat sta je toch heerlijk te genieten op de foto mooi om te zien, dat geeft een beetje de sfeer aan hoe het was. Hans weet je echt niet meer wie je allemaal de hand hebt geschud?
Jongens allemaal bedankt en ik hoop dat jullie ook zo genoten hebben.


Datum: 11-12-2006
Naam: Mari Kieneker  
img

Henny wij hadden elkaar toch al op 1 oktober ontmoet, jullie waren daar zo lekker aan het swingen op muziek van the Shadows tribute band, en de volgende keer schudden we elkaar weer de hand, oke?


Datum: 12-12-2006
Naam: Paul Van Hees  
img

Misschien is het een idee als iedereen volgend jaar zelf een sticker op zijn/haar kleding plakt, hebben de organisatoren daar geen kopzorg over.
Zou dit iets zijn?


Datum: 12-12-2006
Naam: Wim Vlemmix  
img

Ook ik heb heb geweldig genoten en ben er andermaal achtergekomen dat m'n geheugen in die pakweg 40 jaar veel last heeft van wat wij, muzikanten, ook wel een fade-out noemen.Zo was ik behoorlijk verrast toen Hennie van Melis me vertelde dat we ooit een beetje verkering hadden gehad... Maar het was heel leuk om haar weer te spreken net zoals vele anderen zoals de zusjes Hessing(jaren niet meer gezien) etc.etc. Zelf heb ik met 'mijn' sextet ook jarenlang op de buhne gestaan met een ander repertoire en voornamelijk 'op de dorpen' zoals in Vessem, Valkenswaard, Riethoven etc. Ben, Hans en de rest: bedankt voor een geweldige middag en ik zie nu al uit naar het volgend jaar!


Datum: 12-12-2006
Naam: Mari Kieneker  
img

Sextet Wim Vlemmix was een begrip bij de Gouden Leeuw in Vessem, Kees en Annie hadden het toen goed voor elkaar zondag's. Mijn overbuurman was toendertijd ober en de overbuurvrouw stond achter de bar en we verhalen nog veel uit die tijd dat jullie daar speelden.


Datum: 12-12-2006
Naam: Cees van Rooij  
img

Duizend mensen! Mensen, mensen wat was het gezellig. Organisatie bedankt! En inderdaad niet iedereen gezien of herkend maar wel de echte sfeer geproefd en de vriendschappen gezien en beleefd van heeeeeeel veeeeel jaren. En zo mag het blijven. Hier genieten we nog lang van. (tot de volgende keer?)


Datum: 12-12-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Cees, hoe dan ook: er komt een editie back to the Sixties 2007: somewhere, somehow. Als we EiB toch niet hadden gehad!