EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

7601

Bijdrager:

Jaar:

1980

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

EVV Eindhoven

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
EVV D1 +- 1980

Beschrijving

Het kampioens elftal onder leiding van de heren links Jan v/d Boomen rechts Koos van de Hoek Spelers; staand van links naar rechts ?, John van Hoof, van Rooy, Mark Theeuwen, Johan Veraart, van Poppel, zittend; Paul Stokman, Twan de Wit, ?, Patrick Jurca, René Heesbeen. Graag reakties. Groetjes Fam. de Wit.


Geplaatst op

27-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 02-10-2007
Naam: Johan Veraart  
img

De vraagtekens op de foto zijn: Michiel de Winkel (naast J. vd Boomen). De andere naam is Nanne Zuurmond (naast T. d. Wit)


Datum: 28-12-2009
Naam: Ria van Mill  
img

Hallo. Mijn ex schoonvader Simon van Bijsterveld was toen terreinknecht voor de jeugd, hij kon moeilijk lopen, en reed later met zijn brommertje over het veld om de hoekvlaggen te plaatsen. Hij was EVV er in hart en nieren, zijn vrouw Zus stond in de hoofdkantine en poetste daar ook altijd. Bij Eindhoven kende iedereen hen, Simon was een vader figuur voor de jongens. Zus heeft met haar dochter Lucie ook het dameselftal opgericht.  En kleinzoon Gerrie Antonis speelde ook bij de jeugd. Simon nam, hem iedere woensdagmiddag mee naar Eindhoven. Is er iemand die nog foto's heeft van hen? Door omstandigheden heb ik geen contact meer met de familie.