EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

7433

Bijdrager:

Jaar:

1983

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

414 Woenselse Watermolen

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Panorama - Stadsoverzichten

Onderwerp 2.:

Centrum-Woensel

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Leeg veld tussen Kennedy- en Montgomerylaan.

Beschrijving

Met open mond kijk ik ineens op foto 6988 tegen de OLV kerk aan. We hebben er jaren langs gewoond. Op 10 hoog keken we gezellig tegen zijn wijzerplaat aan. Deze foto is naar het punt van die andere foto. Hij moet van ergens rond 1983 zijn. Er werd fanatiek gecrosst op het veld met sloopbrommertjes. Ik kan me herinneren dat er eerst nog complete straten waren, met putten en al. +++Zonder naam. Ik vermoed Piet van Hees. welke foto bedoeld wordt is mij niet bekend.+++


Geplaatst op

22-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 25-11-0206
Naam: Ben Brekelmans  
img

En Peter, vergeet de Kleermakerstraat niet die daar zo'n beetje parallel aan de Broekseweg heeft gelopen.


Datum: 23-11-2006
Naam: Redactie EiB  

Vermoedelijk wordt foto 6133 bedoeld, foto 4394 is in dit verband ook heel interessant. De inzender is waarschijnlijk dezelfde als van foto 7434 en foto 7436.


Datum: 11-08-2007
Naam: Willem van de Ven  
img

Ik heb ooit ergens gelezen dat er plannen waren om een soort "monorail op poten" aan te leggen op deze strook. Het kan ook op de middenberm van de Montgomerylaan zijn. ps. Piet, kunnen we al verder met de reunie?


Datum: 12-08-2007
Naam: Peer Retera  
img

Iets meer richting de Montgomerylaan streken in de jaren '70 zo nu en dan de mannen van de HELL DRIVERS neer: Stuntmannen die met auto's en motoren veel indruk maakten! Ze reden op twee wielen, maakten enorme sprongen op schansen e.s. Ook de diverse circussen maakten gebruik van dit tijdelijke open terrein. Ik kan me ook nog een popconcert herinneren op dit veld. Weet nog dat de George Bakerband optrad. Als ventje van een jaar of 10/12 schoot ik met een klein blaaspijpje een grote bes tegen zijn buik... vond ie niet leuk...


Datum: 13-08-2007
Naam: Tini van Rooij  
img

Jawel Peer en op dat popconcert trad ook de Eindhovense band Mickey Finn op. De bandleden hebben elkaar weer gevonden en zullen optreden op het 2e Back to the Sixties in het Stadspaviljoen op 9 december 2007.