EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7346

Bijdrager:

Jaar:

1963

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

217 Looiakkers

Straat:

Stadswandelpark

Onderwerp 1.:

Parken / Speeltuinen

Onderwerp 2.:

Stadsparken

Onderwerp 3.:

Stadswandelpark

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Wandelen in het Stadswandelpark.

Beschrijving

Volgens het bijschrift van mijn vader is het in het Stadswandelpark. Augustus 1963 staat erop, dus mijn broer is 8 maanden en ik 2 1/2 jaar. Een paar jaar geleden ben ik toevallig de locatie van een aantal van dit soort foto's tegen gekomen. Helemaal begroeid ondertussen. Net binnen de rondweg tussen de Karel de Grotelaan en de Hurk. Of zijn er ook van dit soort bruggetjes in het Stadswandelpark?


Geplaatst op

19-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 19-11-2006
Naam: Vic van Lijf  
img

Op de achtergrond de flats van de Le Sage ten Broeklaan. Dus echt Stadswandelpark.


Datum: 19-11-2006
Naam: G. Kleijn  
img

Piet dit is in de buurt waar je woonde samen met je moeder Marijke en je broer Jantje, jij heete toen ook Pietje. Heb je nog meer van deze foto's, ben benieuwd.


Datum: 22-11-2006
Naam: Piet van Hees  
img

De Hurk: overstekend van waar de dommel de rondweg kruist, zeg maar vlak langs de hurk, is er een eendjes voerplaats Toen ik op 6 september 2003 (De eerste verjaardag van mijn moeder die ik zonder haar moest door zien te komen) ben gaan fietsen vanuit Veldhoven (waar ik nu woon) via de Offenbachlaan en daarna richting Hudsonlaan (en door naar Mierlo, waar ze is gestorven). Tot mijn stomme verbazing herkende ik die voerplaats van een aantal foto's, en zag ik ook dit bruggetje. Nooit geweten waar dat was of dat het er zo heette.
Enne, Gerrie, want die MOET het zijn. Ik heb nog meer foto's, maar niet allemaal intressant voor Eindhoven. Wel nog een paar van de carnaval, waar jij ook op staat. Komt.