EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

7025

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Bijzondere, Bekende Eindhovenaren

Onderwerp 3.:

Louis van de Waarsenburg

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Louis van de Waarsenburg.

Beschrijving

Weer een bekend Eindhovenaar uit 'vroeger' jaren. Louis deed (onder meer) Avro's Top Pop Disco Show. En op 10 december aanstaande kunt u hem terugzien op het Back To The Sixties Festijn in het Stadspaviljoen


Geplaatst op

01-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 02-11-2006
Naam: Giovanni van Helvoirt  
img

Dan moet ik daar zeker eens naar onze kapper gaan kijken. Als ~19 jarige gaf ik zijn auto elke week een poetsbeurt. En dat was leuk: dan weer een dikke Alfa, dan weer een dikke Audi en bijvoorbeeld de autoos van zijn klanten Broertjes van de Kerkhof. Toendertijd zat Louis aan de Mauritsstraat, waar daarna Club 77 is gekomen.


Datum: 20-08-2008
Naam: Ad van den Heuvel  
img

Louis draait op elke BACK TO THE SIXTIES in het Stadspaviljoen. Nu ook weer op 14 Dec.2008. De toegang is gratis en er treden ook Eindhovense bands op in de "OUDE" bezetting.


Datum: 15-02-2009
Naam: Ad van den Heuvel  
img

Op 13 December 2009 gaat hoogstwaarschijnlijk de 4e auditie van Back to the Sixties weer plaatsvinden op het vertrouwde adres (stadspaviljoen-Eindhoven). Hopelijk is Louis v.d. Waarsenburg ook weer van de partij.


Datum: 11-01-2010
Naam: John den Holder  
img

Jullie willen toch niet zeggen dat ik de "back to the 60" gemist heb....in het Stadspavilijoen...is het doorgegaan en/of wanneer wordt die weer georganiseerd....ik weet het niet meer zeker maar kan het zijn dat ik ooit door Louis v.d. Waarsenburg geknipt ben... hij toch de barbershop achter Van Mil bedden zaak...


Datum: 12-01-2010
Naam: Ad van den Heuvel  
img

Je hebt deze BttS (van 13 Dec.2009) inderdaad gemist John en het was weer beregezellig.De volgende staat gepland voor 12 Dec. 2010,dus nu weet je het ruim op tijd.Kijk anders eens op daarop kan je de site van BttS vinden.


Datum: 12-01-2010
Naam: John den Holder  
img

Beste Ad, geweldige site, veel info.
Heb 12 December 2010 al in mijn agenda gezet, sunt van de 13de 2009. Ik zal zoveel mogelijk mensen uit Oirschot meebrengen.. (trouwens, die waren er de voorlaatste keer eigenlijk ook al bij, ik zal ze nog attenderen op de datum.... Trouwens mooie oude foto's enz van Eindhoven.


Datum: 13-01-2010
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

John, inderdaad, volg de raad van Ad op, ga naar zijn site en vervolgens via zijn site naar de site van Back to the Sixties. Dan mis je helemaal niets meer want Ad is heel volledig met zijn informatie over de Sixties.