EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

6900

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

627 Herdgang

Straat:

Philips-de Jonghpark

Onderwerp 1.:

Verenigingen

Onderwerp 2.:

Carnavalsverenigingen

Onderwerp 3.:

De Vlierkolders

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
De vlierkolders uit Strijp.

Beschrijving

Vlierkolder uit de jaren '60 vlnr. NN, Henk Smulders, Jan van Dijsseldonk, dansmarietje onbekend, Jan Roestenburg, Toon van Rooy, Hub Arts, Cees Nieuwlaat. Voorste rij vlnr. Harrie Eliens, Achil de Natris, Leo de Hond, Piet de Natris, Gerard Hoek, NN, Tiny van Doremalen en Karel Arts. Deze opname is gemaakt in Het Philips de Jong wandelpark


Geplaatst op

26-10-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 01-10-2009
Naam: H. Raaijmakers  
img

Volgens Henk Smulders, was het dansmarietje een dochter van Toon van Rooy. De twee NN's kende hij niet bij naam, maar hij wist wel dat de ene bij het spoor werkte en de andere uit de buurt van Schiedam kwam. Henk zelf woont in de Heggeranklaan 7 en staat in de telefoongids.


Datum: 10-02-2011
Naam: Tini van Rooij  
img

Dat dansmarietje moet dan Marianne van Rooy zijn, geen familie van mij maar zij werkte bij ons, bij Nolte. Van de foto herken ik haar niet. Haar vader werkte bij Caja en verhuisde met het bedrijf naar Limburg. In die tijd kon je in Limburg met veel subsidie je bedrijf vestigen, dat door de grote werkloosheid daar, na de sluiting van de staatsmijnen.


Datum: 12-01-2015
Naam: Paul Aerts  
img

wanneer is deze carnavalsvereniging opgericht, en wanneer is deze ophouden te bestaan?


Datum: 01-07-2015
Naam: Gerard Wilke  
img

Door onze buren, Trees en Leo dHondt zijn wij, Toos en Gerard Wilke betrokken geraakt bij deze fijne vereniging. Wij hebben in de Vlierhof geleerd wat Carnavallen inhoudt.


Datum: 01-07-2015
Naam: Eric D\  
img

Dansmarietje is niet Marianne van Rooij. Marianne is 3 jaar geleden overleden. Toon van Rooij, een oom van mij, werkte inderdaad bij de Caja maar is altijd in Eindhoven blijven wonen.