EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

6839

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

322 Doornakkers-Oost

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
RKVV Tongelre. (3)

Beschrijving

.


Geplaatst op

24-10-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 12-02-2007
Naam: Rudy Vogels  
img

Nu ik dat hokje zie staan, hadden wij niet een penningmeester bij RKVV die de Groot heette en op de Paul Krugerlaan woonde, achter de telefooncel op de hoek. Of was dat de lotto man?


Datum: 12-02-2007
Naam: Mari Kieneker  
img

De toto werd in de jaren zeventig bij ons op het werk opgehaald door iemand van RKVV Tongelre, iemand die volgens mij bij technische bedrijven van Philips werkte. De man was een clubman in hart en nieren voor RKVV Tongelre. Ik ben zijn naam kwijt.
Volgens mij speelde Tongelre toen nog vrij hoog bij de KNVB, eerste of tweede klasse dacht ik.


Datum: 03-04-2007
Naam: Tiny Rulkens  
img

Nee Rudy, deze penningmeester heette Jan van der Zanden en woonde op het hoekje aan de Jan van Riebeecklaan en ja Mari, deze man heette Willy van der Heyden en hij haalde toen de contributie aan huis op. Zijn zoon Willy van der Heyden jr voetbalde later ook nog in het eerste van Tongelre.


Datum: 04-04-2007
Naam: Ellie Tempelaars  
img

Jan van de Zanden woont nu in de Jan van Riebeecklaan en woonde vroeger op de hoek van de President Steynstraat, zoon Nico woont daar nog steeds.


Datum: 04-04-2007
Naam: Tiny Rulkens  
img

Klopt Ellie. Ik haalde de Jan v Riebeecklaan en de President Steynstraat door elkaar.


Datum: 05-04-2007
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Op de uitnodiging die ik kreeg voor een feestje ergens in de zestiger jaren werd namens de jeugdcommissie ondertekend door W. van Kasteren. De sekretaris van de afdeling junioren was toen L.J.J. van de Sanden, wonende op de Tongelresestraat 310 te Eindhoven.
Is helemaal niet gek hoor die twijfel over Jan van Riebeecklaan en Pres. Steynstraat, het huis van die fam. van de Zanden was n.l. het hoekhuis van het adres Jan van Riebeecklaan, hoek Pres. Steynstraat.


Datum: 05-04-2007
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Willy van der Heijden heeft ook nog ergens bij PSV gespeeld. Is nog steeds actief in de voetbalwereld. Stond laatst nog een foto van hem in ED, samen met zijn zoon die inmiddels het stokje (balletje) heeft doorgekregen van zijn vader.


Datum: 28-05-2007
Naam: Willie van der Heijden  
img

Wel harstikke leuk die reactie's vanuit het verleden, zeker als er mensen reageren die ikzelf nog goed ken. Ik zal binnenkort enkele foto s afgeven, en hopelijk komt daar ook weer reactie op. En Tiny deze man die jij zo mooi noemt is Henk van der Heijden. En Marijke je houdt het allemaal goed bij klasse.


Datum: 31-07-2007
Naam: Joop Vugts  
img

Ik heb nog samen met Willy van de Heijden gevoetbald in het beruchte B1 elftal. Ik heb altijd bij Tongelre gevoetbald, tot ik 48 jaar was toen een knieblessure een einde eraan maakte. Ik ben lid geworden in 1958 toen het nieuwe sportpark geopend werd en ben nog steeds lid.
Volgend jaar ben ik als ik goed gerekend heb, 50 jaar lid.


Datum: 20-01-2009
Naam: Joop van Kampen  
img

De man die altijd de kaartjes verkocht in dat rode hokje heette Jan Zielemans en die woont nog steeds op het Tafelbergplein.