EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

6320

Bijdrager:

Jaar:

1962

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Harmonie / Tamboercorps / Fanfare

Onderwerp 3.:

Strijps Muziekcorps

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Drumband Strijps Muziekkorps.

Beschrijving

Opgericht 15 september 1950. Staand vlnr: Theo vd Hurk, Jan van Dorenmalen, Koos Sleddens, Harrie van Bree, Jo Sweegers, Peter Breemen, Bart Vonk, Riny Kanters, Frans Prinsen (inzender van de foto), Henk v.d. Lee, Johan van Laarhoven, Corry Vreven, Piet de Jongh en Marcel Vosters. Knielend: Peter Dirkx en Sjef Prinsen.


Geplaatst op

07-10-2006

Reacties:

Datum: 20-12-2006
Naam: Marcel Vosters  
img

Wat is er van al deze mensen geworden; waarheen zijn ze uitgevlogen of wonen ze nog in Strijp? Zelf woon ik al bijna 40 jaar in de Kempen, in Bladel.
Laat eens iets van je horen.


Datum: 06-03-2007
Naam: Frans Prinsen  
img

Marcel, Theo v/d Hurk woont in A'dam, Jan v. Dorenmalen is overleden, Koos woont in Veldhoven. Harrie, Jo, Peter, Bart, en Riny weet ik niet, Henk v/d Lee is overleden, Johan woont in Strijp, Corry en Piet wonen in Veldhoven, ik zelf woon in de Sint Trudostraat. Peter Dirkx is overleden en Sjef Prinsen woont in Strijp.


Datum: 06-03-2007
Naam: Marcel Vosters  
img

Dank voor je informatie Frans. Ik was overigens van mening dat Theo v/d Hurk al geruime tijd overleden was maar ik zal me wel vergissen. De voormalige tamboers zullen allemaal wel met pensioen zijn inmiddels. Wel een stukje nostalgie; bedankt.


Datum: 18-03-2007
Naam: Ger de Bie  
img

En Piet de Jongh is al heel lang een collega-tamboer van mij bij het Woensels Muziekcorps.


Datum: 13-12-2010
Naam: Cor Vreven  
img

Beste allemaal, een late reactie, maar ik werd vandaag op deze foto gewezen door mijn broer Albert. Een foto die ik me kan herinneren, prachtig. Het is ontzettend lang geleden dat ik Corry Vreven werd genoemd. Wel leuk om te lezen. Ben geschrokken van de overleden medeleden. Stilte. Ik heb inderdaad in Veldhoven gewoond maar heb dat in 1976 verruild met Mierlo.


Datum: 10-01-2014
Naam: Henk Klerkx  
img

Piet de Jongh is helaas drie jaar geleden overleden.


Datum: 10-01-2014
Naam: Sjef van Eijk  
img

De 'onbekende lokatie" is gevonden. Het is de oude hoofdingang van het voormalige Philips-gebouw OA. De fotograaf stond met zijn rug naar het fontein en de vroegere ETOS-bakkerij aan de Essenstraat. De trap, (draai-) deuren en luifel zijn allemaal verdwenen.