EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

5669

Bijdrager:

Jaar:

1963

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

RKSV Woensel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
R.K.S.V. Woensel. het 2e?

Beschrijving

Hier zijn de mannen van R.K.S.V. Woensel in hun trainingspak. Op de foto; Frans Donders; Tommie van Hoof; Frans Dingen; Hendriks; Hans Boermans; Andre Neggers; Oudehoven; Teunissen; Thjeu Rooijakkers; George (Sjors) Josiassen; van Mierlo en Theo Coppen.


Geplaatst op

06-09-2006

Reacties:

Datum: 10-01-2007
Naam: Frans Dingen  
img

Hennie dit is niet het 2e team, maar een team tot 21 jaar, welk met Pasen in Dusseldorf aan een internationaal jeugdtoernooi deelnam. Dit is in 1963 geweest, waarin we ook met dit team A1 kampioen van Eindhoven werden. Thieu, je zwager, zal dit zeker beamen. Correcties namen Hendriks is Hendrik v.d. Elst, Henk(King) Oudenhoven, Leo Theuns en Louis van Mierlo


Datum: 19-02-2007
Naam: Jos Halmans  
img

Was de naam van de organiserende vereniging niet Rather SV? Ik kan me herinneren dat RKSV Woensel, na jarenlange afwezigheid midden jaren zeventig, weer eens werd uitgenodigd. Die editie heb ik tenminste zelf nog meegedaan, daarna was het voorbij en is Woensel nooit meer naar Dusseldorf gegaan. Het toernooi was sterk bezet, we speelden tegen o.a. Fortuna Dusseldorf en Hannover '96. Het was ook een geweldige belevenis met veel publiek, al was voetballen op gravel niet echt een pretje. Leiders waren o.a. Gradje Aarts, Jan Rijnen en Albert Hoppenbrouwer.


Datum: 11-10-2012
Naam: George Josiassen  
img

De naam van Jos Josiassen is niet correct. Ik heet George Josiassen (in de volksmond Sjors.....).
=== Is veranderd, (Red.) ===


Datum: 19-09-2019
Naam: Rob de Laat  
img

Mijn pa, René de Laat, is al enige tijd op zoek naar foto's uit zijn voetbalperiode. Toen we het daar afgelopen weekend over hadden, kwam ik deze foto tegen. Daar herkende hij verschillende mensen op, maar zelf staat hij er niet op. Heeft er iemand nog meer foto's van RKSV Woensel uit deze periode?