EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

5634

Bijdrager:

Jaar:

1970

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

411 Limbeek-Noord

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Horeca

Onderwerp 2.:

Cafés

Onderwerp 3.:

Woensel, De Valk

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Cafe de Valk, het voetbalteam.

Beschrijving

Ook cafe de Valk had een 'eigen' voetbalploeg. Deze foto gemaakt op het Woenselseboys-terrein aan de Kabelstraat. Op de foto staand v.l.n.r. Henk Rutten, Thjeu Rooijakkers, ?, Jan Frank (de Ober), Noud Kanters, (de rooie Noud, 'schoonvader' van zanger Andy de Wit), ?. Zittend: Toon Smits (had een ijssalon op Leenderweg, later eigenaar van restaurant Luytervelden), Gerrit Jonker, Rene Westenlaken, Jan Westenlaken, Wil Smulders, Frans de Jong. Dat waren nog eens tijden......


Geplaatst op

04-09-2006

Reacties:

Datum: 19-09-2006
Naam: Petra Rooijakkers van de Ven  
img

Rechts op de hoek, langs Noud Kanters is Toon van de Gevel toen uit de Ruurlostraat. en de 3e staand vanaf links, tussen Thjeu Rooijakkers en Jan d'n Ober is Hennie van Bree.


Datum: 17-11-2006
Naam: Rene van de Westelaken  
img

Leuk me terug te zien in mijn jonge jaren. De foto is genomen op de plaats waar nu de wijk Limbeek is en ik vanaf 1986 tot 2003 heb gewoond. Verder kan ik me nog herinneren dat ze me penningmeester hebben gemaakt en ik langs de deur contributie op ging halen. Wel een leuke tijd!!


Datum: 17-11-2006
Naam: Hennie de Groot  
img

En dan te bedenken Rene, dat Jan van de Westelaken 'n beetje familie is. Vraag maar eens na. Henk Rutten ook en Thjeu Rooijakkers nog dichterbij.


Datum: 29-01-2008
Naam: J. van Vroenhoven  
img

Ik heb nooit geweten dat Noud Kanters (broer van de Nep) kon voetballen, wel dat ie altijd in was voor belhamelstreken. Aan de appels bij Bloemers hè Noud?