EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

5534

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

The Sounds

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
The Sounds.

Beschrijving

The Sounds, een bandje uit eind jaren 60. Dat vooral in verschillende danszalen optrad, zoals de Monti, stad van Gerwen, kers in Oerle en de Paulus maar ook in de Ark in Strijp en bij de KWJ (Katholiek Werkende Jeugd). Bij veel mensen bekend.


Geplaatst op

26-08-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 28-08-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Yes, The Sounds met o.a. tweeling Kees en Henk van de Looy!! Een goeie Stratumse band uit omgeving St. Rochusstraat. Maakte lekkere muziek maar waren bovendien hele aardige muzikale collega's. Ze werden detijds meen ik gemanaged door ene van Kollenburg. Ongetwijfeld kunnen de v/d Looy-tjes daar meer over melden.


Datum: 30-08-2006
Naam: Kees van de Looy  
img

De manager van onze band was Harry van Koll, ik zie hem en zijn vrouw nog regelmatig, omdat het net als ik enthousiaste trimmers zijn. Ik en mijn broer maken nog steeds muziek, onze 2-mansformatie heet in alle bescheidenheid de Leftovers. Onze zonen spelen nu in een band (hoe kan het ook anders) die heet Mister Love and the Stallions. Zij maken i.t.t. the Sounds vroeger alleen maar eigen nummers, terwijl wij zo'n 65 covernummers maakten. Al met al toch een mooie tijd om op terug te kijken die eind jaren zestig!